Spraymaling aluminium blank 400 ml - Luxi

Varenr.: 9051980

75,00/stk 187,50 pr. ltr
  • Spraymaling i aluminium med blank glans fra Luxi
  • Brukes til tre, metall, glass, stein og forskjellige typer plast
  • Det er enkelt og raskt å bruke spraymaling når du maler store overflater, samt gir et jevn resultat på selv vanskelige steder
  • Inneholder 400 ml, som rekker ca. 1-2 m²
  • Spray på i en avstand på ca. 20-30 cm, kan brukes inne og ute

Spraymaling i aluminium med blank overflate fra Luxi

Spraymaling for bruk på tre, metall, glass, aluminium, stein og forskjellige typer plast. Denne spraymalingen er fra Luxi og aluminium med blank glans. Det er lett å male med spraymaling, spesielt på store områder eller steder der det er vanskelig å nå. Her kan en spraymaling gi et bedre og mer enhetlig resultat enn om du skulle male med en pensel. Det er 400 ml i boksen, som rekker 1-2 m². Den kan brukes både ute og inne. Spraymalingen er oljebasert.

Påfør den i tynne lag for å forhindre at spraymaling løper. Overflaten må være tørr og ren og fri for fett og olje før sprøytemaling starter. Boksen må ristes kraftig i 1 minutt, og den må også ristes underveis slik at ballen kan bevege seg fritt i boksen. Sprøyteavstanden er 20-30 cm, og det er lurt å dekke området godt, slik at du ikke får maling på uønskede steder. Du finner hele vårt utvalg for maskering her.

Vi har et stort utvalg av spraymaling i forskjellige farger, og du finner hele vårt utvalg av spraymaling her.

 


Vær oppmerksom på at dette produktet er merket:

Fare!

Ekstremt brennbar aerosol. (H222)
Beholder under trykk. Kan sprenges ved oppvarming. (H229)
Forårsaker alvorlig øyeirritasjon. (H319)
Kan forårsake irritasjon av luftveiene. (H335)
Kan forårsake døsighet eller svimmelhet. (H336)
Hvis legebehandling er nødvendig, ta med beholderen eller etiketten. (P101). Oppbevares utilgjengelig for barn. (P102). Holdes vekk fra varme, varme overflater, gnister, åpen ild og andre antennelseskilder. Røyking forbudt. (P210). Ikke punktering eller brenn, selv etter bruk. (P251).

LUXI.jpg