Støvfjerner 400 ml - Basta

Varenr.: 9058708

Støvfjerner 400 ml - Basta

Varenr.: 9058708
  • Basta støvfjerner brukes til å rengjøre bilens dashbord, luftsystem og for å fjerne støv på steder som er vanskelig å nå
  • Den kan brukes i bilen, på kameraer, datamaskindeler, klokker og annen elektronikk
  • Fjerner lett støv, smuss og annet løst smuss
  • Forlengelsesrør for vanskelig tilgjengelige steder er inkludert
  • Inneholder 400 ml
89.00

Varebeskrivelse

Basta støvfjerner 400 ml

Basta støvfjerner brukes til å rengjøre bilens dashbord, luftsystem og for å fjerne støv på andre steder som er vanskelig å nå, hvor det vanligvis ikke er mulig å rengjøre. Det fjerner lett støv, smuss og annet løst smuss. I tillegg til å brukes i bilen, kan den også brukes på kameraer, datamaskindeler, klokker og annen elektronikk eller som frysespray for å fjerne f.eks. Tyggegummi (bare snu sprayen opp ned).

Inneholder 400 ml.

Slik bruker du Basta støvfjerner

Rist boksen grundig før bruk og spray med korte intervaller på ønsket sted for å unngå kondens. Sprayen må ikke brukes på elektronikk med spenning på, på ubeskyttet hud eller i nærheten av åpen ild. På vanskelig tilgjengelige steder og steder hvor presisjon er viktig, kan det medfølgende forlengelsesrøret med fordel brukes.


Vær oppmerksom på at dette produktet er merket:

https://www.jemogfix.dk/media/ovuhrcf3/ghs02_brandfarlig.png

Fare

H222-H229 Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming

P101 Hvis det er nødvendig med medisinsk råd, ha beholder eller etikett for hånden. P102 Oppbevares utilgjengelig for barn P1010 Holdes vekk fra varme, varme overflater, gnister, åpen ild og andre antennelseskilder. Røyking forbudt. P211 Ikke spray på brann eller andre antennelseskilder. P251 Ikke punkter eller brenn, selv etter bruk. P260 Ikke innånd spray. P410 + P412 Beskyttes mot sollys. Ikke utsett for temperaturer over 50 ° C / 122 ° F. P501 Kast innholdet / beholderen i henhold til regionale forskrifter.

Basta_logo

Dokumentasjon