jem & fix ypper seg mot konkurrentene på batterier

20. desember 2019

jem & fix ypper seg mot konkurrentene kommer det frem i dag i Jyllands-Posten*. Bakgrunnen er årets fyrverkeritest, som Jyllands-Posten tirsdag 17. desember har avviklet på den nedlagte Nato-flyplassen i Vandel, hvor 41 batterier i flere prisklasser fra 59 kr. opp til 1799 kr. ble testet og bedømt av dommer og festfyrverker Michael Wulff Pedersen. I testen kåres jem & fix som best til prisen på hele tre batterier.

Grafikk med fyrverkeri testvinnere

Falcon og Maverick som også selges i Norge er "Best til prisen"

Batteritesten foregikk på den måten at en profesjonell fyrverker sendte 41 batterier til værs, mens dommer Michael Wulff Pedersen fra en avstand på 25-30 meter iakttok, tok noter og ga en karakter fra 1-6 for hvert batteri. På forhånd visste han ikke hvilke batterier han fikk vist. Han kjente kun til prisen.

For batterier i prisklassen opp til 200 kr. ble Falcon kåret som "best til prisen". Falcon var samtidig det billigste batterier i hele testen. Batteriet fikk fem ut av seks mulige stjerner og følgende kommentar: "Viftebatteri med vinklende skudd, tempo og gode effekter - gull, sølv og knas. Lang varighet. Her får man virkelige mye for pengene!

Det er ikke første gang jem & fix tar hjem gode resultater i fyrverkeritest hos Jyllands-Posten. I 2018 hadde lavprisbyggemarkedet også to "Best til prisen-batterier". Produktsjef Mogens Rosendal fra jem & fix forteller:
- Det er en kjempe glede å vite at vi i år igjen har fatt i den lange enden når det gjelder høy kvalitet til lav pris på våres batterier Falcon og Maverick. Et "Best til prisen"-testresultat som dette i Jyllands Posten vurdert av en fyrverkeriekspert som Michael Wulff Pedersen, viser oss bare at vi rett kurs, og at flott festfyrverkeri ikke nødvendigvis behøver å koste en formue.

Fyrverkeri må kun avfyres på nyttårsaften 18:00 - 02:00

Husk og ikke avfyre resten av året med mindre du har fått spesiell tillatelse. Merk at fyrverkeri skal ikke avfyres i tett bebyggelse, nær tørr skog eller andre steder hvor brann lettere kan oppstå.
I tillegg til batterier og raketter blir det også solgt sikkerhetsbriller. Vi oppfordrer alle som skal håndtere fyrverkeri til å bruke disse. Husk å behandle fyrverkeri med stor forsiktighet, og følg de sikkerhetsråd som er gitt. Ta godt vare på hverandre, barn som voksen.

 

*Kilde: Jyllands-Posten 2019 (www.jyllands-posten.dk).