Kruskål/palmekål 'Nero di Toscana'
Kruskål/palmekål 'Nero di Toscana'
- 'Nero di Toscana' kruskål kalles også palmekål pga. den palmelignende formen
- Kålen er god rå i salater og dampet som grønnkål, for eksempel i supper
- Dyrking: Sås utendørs på en solrik vokseplass i mars-april
- Høstes: oktober-november
- Posens innhold rekker til ca. 10 meter
Varebeskrivelse
Kruskål/palmekål 'Nero di Toscana'
‘Nero di Toscana’ kruskål er en kruset, italiensk kålsort, som også kalles for palmekål pga. dens palmelignende form. Kruskål er god rå i salater og dampet som vanlig grønnkål, for eksempel i supper.
Pakkens innhold rekker til ca. 10 meter.
Sådan dyrker du kruskål:
Såing: Så frøene på en solrik vokseplass i mai-juni. Planten tåler ikke flytting, og derfor skal den sås direkte. Planten er ikke spesielt varmekrevende.
Høst: Høstes i perioden oktober-november. En del foretrekker smaken, når kålen har fått en smule frost.
Produktdetaljer:
- Sort: Nero di Toscana
- Såing: Marts-april
- Høst: Juni-september
- Dyrkingssted: Solrikt
- Innhold: Rekker til ca. 10 meter
![Weibulls](https://media.jemogfix.dk/prod-mediafiles/no/dtl/700/Weibulls.jpg)
Spesifikasjoner
Type | Verdi |
---|---|
Type | Grønnsaksfrø |
Grønnsakssort | Kruskål/palmekål |