Roundup Turbo 1 liter

Varenr.: 9037377

338,00/stk
  • Roundup Turbo er et ferdigblandet ugressmiddel, som brukes direkte på plantene som skal bekjempes
  • Middelet er i en sprayflaske med 2 innstillinger: presis stråle og bred stråle
  • Den presise stråle er til enkeltstående ugress, mens den brede stråle er til større arealer
  • Med den brede stråle aktiveres skumeffekt, så du enkelt kan se, hvor du har sprøytet
  • 1 liter i beholderen, og det rekker opp til 1000 ugressplanter

Roundup ugressmiddel 1 liter

Roundup brukes til ugressbekjempelse på stier, terrasser, innkjørsler og blomsterbed. Det er et ferdig blandet ugressmiddel som kan sprayet ut.

Sprayflasken har to innstillinger: Presis stråle og bred stråle, Den presise stråle er beregnet på enkelt stående ugress, men du kan også bruke den bredere strålen, som er for større områder. Med bred stråle aktiveres en skumfunksjon, noe som gjør det enkelt å se hvor langt du har nådd.

Sprayflasken er også barnesikker og har en ekstra lang dyse, slik at du ikke trenger å få Roundup-ugressmiddel på fingrene. Den er designet for å spraye nedover.

Roundup bekjemper røttene og gir synlig effekt i løpet av 48 timer, og etter 10 dager er jorda klar for nye planter.

Inneholder 1 liter som kan kontrollere opptil 1000 ugressplanter.

 

Hvor brukes Roundup Turbo?

Roundup Turbo brukes på fortauer, stier, terrasser, innkjørsler, blomsterbed og på udyrket områder. Det kan sprayes på enkelt ugress eller brukes på større områder. Det passer for vanskelige ugress som kvik, skvallerkål og brennesle.

Roundup Turbo brukes når ugresset er i god vekst for å få effekt.

 

Hvordan brukes Roundup Turbo?

Den har to sprayinnstillinger: Presis og bred stråle. Den presise stråle er egnet for enkelt ugress, mens den brede stråle brukes til større områder der skumfunksjonen hjelper deg å se hvor langt du har kommet. Unngå å treffe planter du vil bevare, samt forhindre at væsken renner av bladene.

Etter 48 timer er det synlig effekt, og for å unngå gjenvekst må ugresset fjernes først etter 10 dager. Sprøyte direkte på ugresset. Det er 1 liter i sprayflasken, som kan rekke opptil 1000 ugressplanter.

 

Forholdsregler ved bruk

Vær oppmerksom på advarselssetningene og advarselssymbolene som vises på etiketten. Insektmidler må brukes på riktig måte. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk. 

Logo_ROUNDUP NO.jpg

Spesifikasjoner

Innhold 1 liter
Type Klar-for-bruk
Merke Roundup