Master Lock håndjern lås

Varenr.: 9056202

799,00/stk
  • Master Lock håndjern er en veldig kraftig lås som kan brukes til sparkesykkel, sykler og andre tohjulede kjøretøy
  • De to ringene har en diameter på 74 mm og kan åpnes, så de er enkle å feste til kjøretøyet og stedet du vil sikre det på
  • Kjeden er 55 cm og med dreibar skjøter, noe som gjør det fleksibelt og enklere å fastgjøre mellom 2 steder
  • Laget av en hard stålkonstruksjon, som gjør det tilnærmet umulig å skjære over
  • 4 stk. nøkler inkludert til låsen

Kraftig Master Lock håndjern lås

Denne Master Lock håndjern lås er en veldig kraftig lås som kan brukes til f.eks sparkesykkel, sykler, motorsykler og andre tohjulede kjøretøy. Det er flere fordeler med denne utformingen av låsen. De to ringene kan åpnes og festes i den ene enden til sykkelen, scooteren eller hva du trenger for å sikre deg, mens enden kan festes til sykkelstativet, lyktestolpen eller hva som helst i nærheten. Fordi ringene kan åpnes, kan de festes mange forskjellige steder, og de har en diameter på 74 mm. Det er også et lag myk plast på ringene slik at de ikke skader noe under bruk.

Koblingen mellom de to ringene er 55 cm og skjøtene er dreibar, noe som gjør det fleksibelt og enklere å fastgjøre mellom 2 steder. De svingbare leddene gjør det også mulig å brette det slik at det tar mindre plass ved oppbevaring.

Låsen har en hard stålkonstruksjon som er praktisk talt umulig å skjære over og den er virkelig kraftig og sterk lås. På Master Lock sikkerhetsskalaen får den 9 av 10.

4 stk. nøkler inkludert til låsen.

Modell nr. 8290EURDPRO.
Master Lock_logo_170611.jpg