Vinn en Nilfisk våtstøvsuger

Delta i konkurransen om en Nilfisk våtstøvsuger med ekstra poser til en verdi av 738,- ved å svare på spørsmålet under. Du kan delta t.o.m søndag 20. juni 2021, og vi trekker lodd blant de riktige svarene i uke 25. Vinneren vil få direkte beskjed.

For å være med i trekningen må du svare riktig på følgende spørsmål:

Du vil kun motta nyhetsbrev fra oss hvis du aktivt har meldt deg på. Når du melder deg på nyhetsbrev fra jem & fix Norge, tar vi vare på din mailadresse i en database med en beskyttet server. Vi garanterer at vi ikke videreformidler eller selger din mailadresse til andre virksomheter.

Konkurransen varer frem til og med søndag 20. juni 2021. For å delta i konkurransen må du være 18 år eller eldre. Ansatte i jem & fix samt deres familier får ikke delta. Vinneren blir kontaktet direkte av oss og offentliggjort på jemogfix.no. Hvis vi ikke mottar bekreftelse fra vinner i løpet av 3 dager etter at vi har tatt kontakt, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Det er ikke reklamasjonsrett på premier, og de kan ikke byttes mot kontanter. Deltakelse er ikke betinget av at man melder seg på nyhetsbrev.