Hekksaks akku 18V Li-ion - Bosch

Varenr.: 9053148

1 848,00/stk

Bosch batteridrevet hekksaks 18V AHS 48-20 LI til å klippe og stusse hekker og busker

 • Den er utstyrt med Quick-CUt-teknologi, som sikrer at grener og kvister blir kuttet for første gang, noe som gjør arbeidet enklere
 • Kan klippe grener med en diameter på opptil 20 mm. Den fremste delen opptil hele  25 mm
 • Ergonomisk utformet med grep som har flere posisjoner, slik at du alltid kan finne en komfortabel arbeidsstilling og en vekt på 2,5 kg
 • Den er batteridrevet slik at du unngå ledninger og kan håndtere 200 m² hekk på en lading - inkl. batteri og lader

Bosch batteridrevet hekksaks 18V AHS 48-20 LI

Bosch batteridreven hekksaks modell AHS 48-20 LI brukes til å klippe og stusse busker og hekker. Hekksaksen har Quick-Cut-teknologi, som sikrer at grener og kvister kuttes umiddelbart, noe som gjør jobben enklere og raskere. Hekksaksen har et anti-blokkeringssystem, noe som betyr at hvis kniven møter motstand, styres kniven i skjæretningen, slik at knivbladene ikke blokkeres. 

Den har spesialtenner på knivens forkant, som enkelt skjærer grener med en diameter på opptil 25 mm. Resten av kniven kan kutte grener med en diameter på opptil 20 mm.

Batteridrevet betyr at du slipper ledninger

Bosch AHS 48-20 LI hekksaks er batteridrevet, det gir deg maksimal frihet. Det kan benyttes på opptil 200 m² hekk på en lading.

Ergonomisk hekksaks

Hekksaksen gir mindre belastning på ryggen når du arbeider i hagen. Den er AGR-godkjent, som er en tysk sertifisering for produkter som reduserer belastningen på armene, skuldrene og ryggen. På bakerste grep er det softgrip og fronthåndtaket har flere posisjoner, slik at du kan jobbe mer komfortabelt med maskinen uansett arbeidsstilling. Det gjør det også lettere å håndtere maskinen at den kun veier 2,5 kg.

Ett batteri for flere hageverktøy

Denne Bosch hekksaksen kjører på et 18V Lithium batteri. En av de store fordelene med batteriet er at den er kompatibel med andre Bosch-maskiner, som også bruker 18V batterier. Bosch kaller det "Power for ALL", som betyr at du kan bytte batteri mellom de forskjellige maskinene, og hvis du har batteri til en maskin, kan du kjøpe den neste uten batteri og bytte rundt. 18V-batteriet er et kompakt og kraftig batteri som har en syneon-chip som gir lengre utholdenhet for alle dine prosjekter.

Batteriet er alltid klart for bruk, fordi det ikke har selvutladning eller minneeffektivt. Det er raskt å lade opp, slik at du enkelt kan komme videre med oppgaven. Batteriet er også enkelt å bytte.

Inkluderer batteri og ladere AL 1830 CV.

Produktdetaljer:

 • Batteritype: 18V litium ion 2,5 Ah
 • Batteriladetid: 1 time
 • Max. per kvm. Belastning: 200 m²
 • Knivlengde 48 cm
 • Knivavstand: 20 mm
 • Antall slag, losset: 2.600 slag / min
 • Vekt: 2,5 kg
 • inkl. 1 batteri PBA 18V 2.5Ah W-B batteri og lader AL 1830 CV

Trenger du reparasjon?

Om du mot forventning får bruk for reparasjon innenfor garantiperioden, kan du bruke bosch-do-it.com  for å opprette en reklamasjon. Gjennom nettstedet kan du opprette en reklamasjon og sende inn produktet til Bosch. Frakt og retur er gratis, og Bosch vil reparere varen og returnere den til deg.

Om varen ikke lenger er under garanti, kan nettstedet også brukes til å sende inn varen for reparasjon. Her spesifiserer du hvor mye du vil bruke på reparasjonen og betaler frakten selv.

På denne siden kan du se en video om hvor enkelt det er å sende varen til Boschs reparasjonstjeneste.

Bosch logo_2017.jpg

Spesifikasjoner

Vekt 2,5 kg
Skjærelengde 48 cm
Drivemiddel Batteri
Merke Bosch
Type Hekklipper