Stolper & påler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stolper & påler

Trenger du stolper og påler som stolpespyd, stolpesko eller andre artikler i forbindelse med å sette opp et gjerde rundt hagen?

Her hos jem & fix finner du alle de stolpene og pålene du trenger til arbeidet. På denne siden har vi samlet vårt utvalg av stolper og påler samt tilbehør til gjerder, som for eksempel stolpebærere og stolpehatter. Du finner både kvadratiske og runde stolper og påler i høy kvalitet, men til en solid, lav pris. For at gjerdet skal kunne motstå vind og vær, må det være stabilt og stå støtt ved hjelp av solide støtter samt gode stolpeføtter, stolpespyd eller stolpebærere. Hvis gjerdet skal settes opp på et utsatt sted hvor det ofte er mye vind, er det lurt å montere gjerdestolpene på stolpebærere, som du støper fast i betong.

Stolpebærere og stolpespyd sikrer også at stolpene holder lengre i fuktig jord. I sortimentet på siden her finner du også et utvalg av stolpehatter som både setter den estetiske prikken over i-en på det nye gjerdet, og på samme tid beskytter gjerdet mot vind og vær. Så uansett om du foretrekker runde eller firkantede stolper og påler kan du finne det du trenger i vårt brede utvalg her på siden.