Knagger & knaggrekker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Knagger & knaggrekker til hele hjemmet >

Knagger og knaggrekker kan brukes både i gangen til å henge opp klær, på badet til håndklær, på kjøkkenet til kjøkkenhåndklær og mange andre steder hvor man har behov for å henge opp noe. Hos jem & fix har vi derfor et fint utvalg av både knagger og knaggrekker til å oppfylle alle behov for knagger til familiens kjøkken, og gjesters klær i gangen. 

Vi har knagger og knaggrekker som plasser til alle typer hjem - uansett om stilen din er klassisk, enkel eller moderne. For knagger og knaggrekker trenger ikke kun være praktiske - de kan samtidig være både dekorative og flotte. Materialet, farge og størrelse spiller en rolle når du skal velge knagger og knaggrekker og vi kan se nærmere på de forskjellige mulighetene.

Hvilket materiale skal jeg velge?

Knagg og knaggrekker er selvfølgelig en praktisk ting i hjemmet, men de kan også bidra til stilen og innredningen. Her spiller valget av materiale en stor rolle, og du kan lese mer om materialene her:

  • Knagger og knaggrekker i tre - Liker du detaljer i tre? Så er det opplagt å finne knagger og knaggrekker i tre. Tre gir en varme til innredningen, og uansett om du har tre i innredningen fra før av eller ønsker å få mer inn, kan det være opplagt å velge knagger laget i tre. De finnes i forskjellige tresorter, og noen har detaljer med metall som krom eller stål.
  • Knagger og knaggrekker i metall - Du kan også velge knagger og knaggrekker i metall. Det er den klassiske looken som aldri går av mote, og det passer inn i de aller fleste hus og rom. Det kan være knagger i messing, rustfritt stål, krom eller metall, som er lakkert i både sort eller hvit
  • Knagger og knaggrekker i plast - Plast er ikke ofte brukt som materiale til knagger eller knaggrekker, men materialet gjør dem lette. Hos oss i jem & fix er våre knagger i plast selvklebende, slik at det ikke behøves å lage hull i veggen for å henge dem opp. Det er virkelig praktisk på steder hvor det kan være vanskelige å borre hull, eller hvis du bare simpelthen ikke ønsker hull i veggen. 

Hvilken størrelse knaggrekke skal jeg velge?

Størrelsen på knaggrekken avhenger selvfølgelig av hvor mye det er plass til på veggen, og hvilket behov du har. Men velg gjerne en knaggrekke som er så stor som mulig, for å nettopp få plass til så mye som mulig. Man kan fort få bruk for en ekstra knagg i gangen dersom man har gjester på besøk, eller til baderommet til håndklær. Vil du gjerne unngå én lang knaggrekke, kan du også sette opp flere enkelte knagger på forskjellige steder på veggen. De kan være knaggknopper eller dots som de også kalles, hvor de også bidrar til en fin dekor på veggen.

Ved å bruke enkelte knagger kan du kombinere materialer, og blant annet sette noen i barnehøyde slik at alle kan nå dem. Dermed blir de en del av innredningen i stedet for noe praktisk. En ny knagg eller knaggrekke kan være med på å endre stilen i rommet, så velg med omhu når du skal finne din nye.

Kjøp billige knagger og knaggrekker hos jem & fix

Hos jem & fix finner du et bredt utvalg av knagger og knaggrekker til alle steder i boligen. Vi har forskjellige størrelser og typer, slik at du kan finne en som passer til nettopp ditt hjem. Både knagger og knaggrekker er billige og til lavpris hos jem & fix. Se utvalget her og bestill i dag eller besøk din lokale jem & fix for å se sortimentet.