Tre-, fliser- og murrens


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Gi treverket riktig pleie med trerens

Våren står ved døra, og utendørs kan både tre, fliser og tak trenge skikkelig rengjøring? Det er lurt å vedlikeholde og rengjøre både treverk, fliser og tak kontinuerlig for å holde det i toppform. Hos jem & fix finner du et bredt utvalg av forskjellige rengjøringsprodukter for å bekjempe belegg, alger og annet rusk og smuss.
 

Ta vare på treverket med trerens

Hvis du vil ta ekstra vare på treverket ditt, trenger du noen spesielle pleie- og rengjøringsprodukter som trerens. Dette er fordi tre ikke tåler de harde kjemikaliene som finnes i vanlige vaskemidler på samme måte som andre materialer. Hvis du bruker vaskemidler med for høy pH, kan treet til og med bli skadet eller misfarget. Samtidig kan du risikere det er vanskelig for treverket å absorbere trebeskyttelse, maling eller lakk. Derfor anbefales det alltid å bruke trerens, ettersom det er laget med et spesielt formål å beskytte og vedlikeholde trevirke. Trerens åpner porene på treet, slik at det bedre kan motta en etterfølgende behandling. Hvis du for eksempel trenger å rengjøre en treterrasse eller en plankeverk før du maler eller behandler med trebeskyttelse, kan du med fordel gi det en behandling med trerens først, slik at det påfølgende laget med maling eller trebeskyttelse fester bedre.

Trerens fjerner både skitt, smuss og fettflekker like effektivt som vanlig vaskemiddel, bare mye mer skånsom. Samtidig forberedes treverket for lakk, maling eller trebeskyttelse. Før du begynner å behandle treverket ditt, bør du alltid gi det en grundig rengjøring med trerens. Se utvalget av trerens på siden her og kjøp på nettbutikk eller i en av våre lokale butikker.
 

Plei flisene med fliserens

Fikk flisene algebelegg? Eller trenger de å bli renset? Da vil du finne forskjellige fliserengjøringsmidler her som kan gjøre at flisene dine blir flotte igjen. Ved å fjerne skitt og rusk, vil flisene få nytt liv, og det er ikke sikkert du trenger å skifte ut dem. Det er enkelt å bruke de forskjellige rengjøringsmidlene, og de fleste av dem trenger bare å sprøytes på, jobbe i litt tid og deretter skylles av. Så det er ikke noe skure og skrubbe å rengjøre fliser og belegningsstein.
 

Hold veggen og ren

Både veggen og taket i huset kan trenge riktig rengjøring, og du finner her et utvalg av både husvask og vaskemiddel til taket. Husvask kan brukes flere steder utendørs, og det er et effektivt middel til rengjøring utendørs. Takrenseren er spesielt egnet sammen med høytrykksrensere, som kan få spylet taket godt rent mens det vaskes.
 
Hos jem & fix finner du et utvalg av forskjellige rengjøringsmidler for utendørs bruk. Her er det både rengjøring av tre, fliser og tak, og som alltid til lave priser. Se utvalget her og bestill på nettet eller kom inn på din lokale jem & fix butikk.