Hagebord og benker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hagebord og benker

Leter du etter en hagebord og benker til hagen eller terrassen?

Hos jem & fix finner du et stort utvalg av billig hagebord og bord-benkesett som passer alle typer hager, terrasser og balkonger. Samle familien ved hagebordet eller bord-benkesettet Om sommeren er hagebordet eller bord-benkesettet det naturlige samlingsstedet på terrassen eller balkongen det er her vi nyter en kald øl med venner, og det er her vi samles med familie og griller og nyter det gode været.

Har du en stor hage kan du også med fordel plassere flere bord-benkesett rundt omkring i hagens kriker og kroker og på den måten kan du skape et personlig hagemiljø hvor du kan alltid finne et sted hvor du kan nyte solstrålene og hagens mange dufter. Hvis du er typen som ofte holder grill- eller sommerfest, er et bord-benkesett en virkelig god løsning for din hage. Her er det nok av sitteplasser og bordplass slik at du kan dekke opp til det virkelig store grillbordet.

Hagebord og bord-benkesett i mange forskjellige utgaver

I jem & fix har vi mange forskjellige typer hagebord og bord-benkesett i alle størrelser, design og materialer. For eksempel har vi et stort utvalg av nonwood hagebord som utmerker seg ved å være UV- og værbestandig, og derfor kan stå ute i all slags vær uten å ta skade. Nonwood hagebord egner seg slik godt til for eksempel. balkonger der det er ikke finnes mulighet for oppbevaring om vinteren. I tillegg til hagebord i nonwood og polyrattan har vi også flere hagebord i tre, plast og metall, samt et praktisk sammenleggbart bord til campingturen. Og uansett om du har god eller mindre plass er det også et hagebord som passer din hage.

Et hagebord trenger ikke nødvendigvis være firkantet se for eksempel vårt store utvalg av runde hagebord i glass, metall og stål. Er du ute etter et lite hagebord i kafé-stil som passer til balkongen finner du det her i vårt utvalg av bord. Nyt solen på et bord-benkesett med plass til hele familien En godt plassert hagebenk eller et praktisk bord-benkesett kan fort bli ditt nye yndlingssted i hagen eller på terrassen, og det trenger absolutt ikke koste så mye. Selv en enkel, rimelig hagebenk kan bidra til å skape en intim og koselig atmosfære under for eksempel epletreet eller mot en solfylt vegg.

I jem & fix, har vi benker i en rekke størrelser og prisklasser, fra den tradisjonelle hagebenken med rygg og armlener til det klassiske bord-benkesettet med plass til hele familien.