Plantebord & høybed


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Flotte plantebord & høybed til lave priser

Kunne du tenke deg en hage fylt med fargerike blomster og vakre bed? Eller drømmer du om en mer stemningsfull terrasse med grønne urter og dekorative blomster?

Da det kan være at høybed eller kapillærskjulere er en god løsning for deg. Høybed og plantekasser egner seg både for frodige hager med mange fargerike blomster og til mer enkle og stilrene hager med rene og stramme linjer. Likeledes høybed og plantekasser godt egnet for plassering på terrassen der de skaper et hyggelig og frodig miljø, og hvor du kan enkelt holde øye med dem og passe og vanne dem daglig.

Så hvis du skal i gang med å innrede hagen eller terrassen kan du få masser av god inspirasjon på denne siden, hvor du finner store plantebed, høybed, plantebord, kapillærskjulere og mye mer. Høybed i tre er en vakker og klassiske løsning for de fleste hager Høybed i tre har lenge vært utbredt i norske hager, og de blir bare mer og mer populære. Grunnen til at høybed i tre er så populære er at du kan bruke dem både til blomster, planter, grønnsaker og urter. I tillegg høybed i tre pene å se på og egnet til alle typer hager - både frodige, blomstrende hager og de mer stringente hagene med skarpe linjer og et enkelt uttrykk. I tillegg er høybed praktiske i og med at de kan stables, slik at du kan selv bestemme hvor høye de skal være. På den måten kan du også bruke høybed i et lite drivhus, som ikke er kanskje så mye plass. De stabelbare høybedene kjennetegnes også ved at du har god oversikt over plantene dine og at du enkelt kan beskjære dem i en god arbeidsstilling. Høybedsrammer passer ikke bare i en stor hage med masse plass faktisk er et høybed også en praktisk løsning for deg som bor i leilighet og ønsker å ha muligheten til å for eksempel dyrke dine egne deilige grønnsaker og urter på balkongen. For å gi avlingen din best mulige forutsetninger for å trives i et opphøyd bed på balkongen, kan du med fordel investere i et minidrivhus som kan kobles til høybedet. På denne måten gir du grønnsaker og urter de beste betingelsene for å vokse i ly for vind og regn, og utnytte solstrålene optimalt.

I jem & fix sitt utvalg av flotte høybed kan du blant annet finner et høybed i flere etasjer som er spesielt egnet for små arealer som en balkong. Vi har også flere utgaver av minidrivhuset som gir deg mange flere muligheter til å bli selvforsynt med grønnsaker og urter. Vi har mange forskjellige løsninger til hagen, terrassen og balkongen i jem & fix, og på denne siden kan du finne flere forskjellige utgaver av plante- og høybed, plantebord og minidrivhus. Høybed fås i mange forskjellige modeller, og hos oss kan du både få høybed i tre og vedlikeholdsfrie høybed i galvanisert og pulverlakkert stål. Så hvis du ønsker å ha noen praktisk høybed eller kapillærskjulere som ikke krever noe vedlikehold, er dette et godt alternativ til høybed i tre.

I jem & fix har vi også plantekasser og høybed på hjul som kjennetegnes av å være enkle å bære og flytte i hagen, selv når de er fylt med jord og planter. En plantekasse på hjul er særlig praktisk for planter som ikke tåler for mye direkte sol, og som må kunne flyttes raskt inn i skyggen når solen er på sitt høyeste. Det er også på denne siden du finner en flott plantereol som både vil pynte opp utendørs på terrassen og innendørs på kjøkkenet der du kan bruke den til oppbevaring av friske urter.

En bedre arbeidsstilling til hagearbeidet

Hagearbeid kan være fysisk anstrengende, og en kan lett få vondt i ryggen etter en lang dag med såing eller omplanting av blomster og planter. På samme måte kan hagearbeid være hardt for knærne når de tradisjonelle bedene skal stelles fordi man sitter i en uhensiktsmessig ergonomisk stilling. Her er plantebord og høybed et godt alternativ hvis du ønsker å bruke lang tid på hagearbeidet, men uten å få fysiske plager som vondt i ryggen eller verkende knær. Med et plantebord får du plantene opp i en god arbeidshøyde, noe som letter arbeidet når det skal plantes i krukker på terrassen, eller når du skal så urter eller blomster.

På denne siden finner du plantebord i mange utgaver for eksempel i flott tre med en praktisk metallplate. Plantebord er både dekorative når den fyller med blomster i små krukker, og praktisk å stå og arbeide ved for eksempel når du skal plante om. Du kan også bruke plantebord innendørs der det har både et praktisk og estetisk formål. Finne et plantebord til hagen og dine behov her på siden til lave priser.

Hvis du ønsker struktur på bedene kan høybed og plantekasser være en god løsning, på samme måte som den praktiske innrammingen av agurker og tomater i form av kapillærskjulere også pynter og gjør nytte i drivhuset. Både høybed og kapillærskjulere finnes i forskjellige tresorter, materialer og versjoner. Du kan for eksempel få en plantekasse med hjul, slik at den lett kan flyttes på terrassen eller inne i le i drivhuset. Få det beste ut av høybedet Før du begynner å plante blomster, urter og grønnsaker i det nye høybedet ditt er det et par ting du bør huske: For eksempel hvis du planlegger å plassere høybedet på plenen, er det en god idé å fjerne gresset før du legger jord i høybedrammen. Videre er det en god idé å bruke en innleggspose, slik at du beskytter treet i høybedsrammen mot fukt. Når du fyller jord i høybedet må du huske at jorden vil ha en tendens til å synke litt sammen. Derfor kan i god samvittighet fylle rikelig med jord. Du må bruke en jord som er rik på næringsstoffer og som er så lett og porøs at du enkelt kan grave i den med fingrene. Du kan med fordel blande litt kompost i jorden hvert år så jorden får tilført næring. Planter og grønnsaker vil nemlig trekke næring ut av jorden, og derfor er det nødvendig å spe på med kompost eller organisk gjødsel. Et høybed er også praktisk for deg som ønsker at året hadde flere sommermåneder: Med et høybed forlenger du nemlig sesongen. Jorden i et høydbed blir nemlig hurtigere varm og tørr etter vinteren, og dermed du kan starte å så frø tidligere enn hvis du dyrker på friland. Så hvis du er ute etter en god, praktisk og ergonomisk løsning som kan brukes både i hagen og på terrassen og balkongen, er et høybed eller en plantekasse et godt valg. Hos jem & fix har vi et stort utvalg av plantebord, høybed, kapillærskjulere og mindrivhuse samt et stort utvalg av tilbehør og alt får du til våre vanlige lave priser. Stikk innom din lokale jem & fix, eller ta en nærmere titt på denne siden og få masse inspirasjon.