Planter & blomster


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Vakre planter og blomster til hagen

Om sommeren er hagen ditt utendørs fristed, og den bør derfor være et sted med masser av planter og blomster hvor det er fint å oppholde seg, og hvor du kan sitte godt tilbake i hagestolen og slappe helt av. Det kreves heldigvis ikke veldig må mye for å forvandle hagen fra en vinterherjet ødemark til en blomstrende og duftende prydhage der både barn og voksne ønsker å oppholde seg. Med trær, busker, blomster og hageplanter er det enkelt å sette ditt egen personlige preg på hagen, uteplassen, blomsterbedet og drivhuset og skape et sted hvor du kan både leke og slappe av.

I jem & fix finner du flere forskjellige busker, trær samt blomster og planter til hagen, og om du foretrekker en velstelt og nøye trimmet hage, eller om du er mer i et kontrollert villnis av busker, trær, blomster og planter, har vi også noe som passer til nettopp din hage.

Til mindre hager eller balkonger kan planter i potter i forskjellige størrelser være en god og dekorative løsning. De er enkle å plante og takknemlig å dyrke, og kan flyttes rundt i hagen eller på terrassen etter behov. Du finner også et stort utvalg av blomster til hagen, både sorter som kan plantes direkte i jord og planter som trives best i krukker eller potter. Se vårt stor utvalg av blomster og planter her.