Bosch garasje til robotgressklipper

Varenr.: 9053155

1 311,00/stk
  • Garage til Bosch Indego robotgressklipper for å beskytte mot vind og vær
  • Det er både plass til robotgressklipperen og dockingstasjon i garasjen, så gressklipperen kan lade når den står i le
  • Laget i UV-bestandig materiale i høy kvalitet, som beskytter mot solen
  • Garasjen måler H29,5 x B50 x L56,2 cm
  • Ekskl. robotgressklipper

Garasje til Bosch Indego robotgressklipper

Med denne garasjen kan du beskytte din Bosch Indego robotgressklipper mot vind og vær, mens den lader opp - det er nemlig plass til dockingstasjonen i garasjen. Dermed står gressklipperen din beskyttet når den lader.

Garasjen er laget av et UV-bestandig materiale i høy kvalitet, som yter en effektiv beskyttelse mot solen. Garasjen gir deg lett adgang til knappene på robotgressklipperen din.

Garasjen måler 29,5 x 50 x 56,2 cm.

Garasjen er ekskl. robotgressklipper.

Bruk for reparasjon?

Skulle produktet ha bruk for reparasjon innenfor garantiperioden, kan du bruke Bosch' hjemmeside Bosch do it til å opprette en reklamasjon. Via hjemmesiden kan du opprette en reklamasjon og sende inn produktet til Bosch. Det er fraktfritt å sende og motta produktet, og Bosch reparerer varen og sender den i retur til deg. 

Er varen ikke lenger under garanti, kan hjemmesiden også brukes til å sende inn varen til reparasjon. Her angir du hvor mye du vil bruke på reparasjonen, og betaler selv for frakten.

Du kan på Bosch sine hjemmesider se en video som viser hvor enkelt det er å sende varen din inn til Bosch' reparasjonsservice.

Bosch logo_2017.jpg

Spesifikasjoner

Merke Bosch
Type Garasje