Bedkanter & minigjerder


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Bedkanter til blomsterbedet & minigjerder til hagen

Trenger du å få litt orden på blomsterbedene i hagen, og kanskje innramme en viltvoksende gressplen? Med dekorative eller skjulte bedkanter kan du avgrense bedene, og ta kontroll over hagen din. 

Bedavgrensning er en god hjelp til deg som gjerne vil styre hvordan plenen og blomsterbedene former seg, og det kan være lettere å få til enn du kanskje tror. 

Lenger ned på siden kan du finne en enkel guide til hvordan du kan få en flott bedavgrensning med råjern og kantstein.

Her på siden kan du finne alt utstyret du trenger til å ramme inn hagen din. Blant annet bedkanter i mange forskjellige materialer, til forskjellige formål og med ulike lengder, som du kan sette sammen slik du selv ønsker. Hos oss får du kvalitet til lave priser.

Få nydelige blomsterbed med bedkanter

Her hos jem & fix kan du blant annet velge om du vil at kantene skal være synlige eller nedsenket i jorden. Du kan i tillegg velge mellom mange ulike typer og materialer som jern, pil, tre, resirkulert plast og galvanisert stål. Noen av våre produkter kan formes etter blomsterbedene du allerede har, for eksempel en galvanisert bedkant. Dette er en praktisk løsning hvis du har blomsterbed som lever sitt eget liv, og tar over mer og mer av hagen din.

Mange av våre produkter kan fås i flere lengder, og de kan settes sammen, slik at du får akkurat den lengden du trenger til dine bed. Våre bedkanter i jern kommer i to varianter – i råjern og galvanisert stål. Råjern vil med tiden få et mer rustent utseende, og gir et flott og rustikt uttrykk i hagen. Galvanisert stål bevarer i høyere grad sin opprinnelige farge. Begge vil gi et flott uttrykk i hagen.

I sortimentet finner du også bedkanter for høybed, som gir effektiv beskyttelse mot snegler slik at du enkelt kan holde planter og blomster fri for snegleangrep.  Høybed er enkle å holde ryddige og rene, og det faktum at blomsterbedet er hevet fra bakken, gjør at du kan gjøre hagearbeidet i en bedre og mindre slitsom stilling. Hvis du liker å ta vare på avlingene dine, er bedkanter med sneglebeskyttelse utvilsomt et praktisk tiltak som bidrar til å beskytte avlingene dine mot irriterende snegleangrep. Hvis du er ute etter vakre høybed, kan du sjekke ut utvalget vårt av plantebord og høybed.

Reduser behovet for ugressluking med avgrensede bed

Gress og ugress finner nesten alltid veien inn i blomsterbedene, og det kan være tidkrevende å holde grensen mellom gress og bed pen. Det er heldigvis flere ting du kan gjøre for å unngå å luke hele sommeren. Noe du kan starte med, er å sørge for at gressplenen din har en fysisk barriere, slik at den ikke kan bre seg utover ubegrenset.


Når du velger en kant til gressplenen din, er det lurt å tenke over hvordan du pleier å slå gresset. Hvis du velger en skjult kant som er senket ned i jorden, kan du slå gresset helt ned til kanten med en vanlig gressklipper. Velger du i stedet en høyere kant, som for eksempel kantsten, rundstokker av tre eller lignende, så vil du trenge en gresstrimmer, eller kantklipper som det også kalles, slik at du kan kutte gresset helt ut til kanten.

Ram inn blomsterbedet med kanter av stål eller stein

Innramming av et blomsterbed tilfører noe til totalinntrykket at hagen, men det er også praktisk ettersom du slipper ekstra luking om du lager en kant mellom gress og blomsterbed.

Det er mange typer kanter du kan velge mellom, så det er helt opp til deg hvordan du ønsker at hagen din skal se ut. Ønsker du avgrensinger som ikke synes, er jern- eller plastkanter gode alternativer. Vil du at bedkantene skal være en del av designet i hagen, kan du velge mellom kanter av tre, stål eller du kan lage en steinkant selv om du foretrekker det.


Trenger du litt inspirasjon, kan du ta en kikk inn i vårt fix det selv-univers, hvor du kan finne en trinn-for-trinn veiledning for hvordan du selv kan lage bedkanter og avgrensninger til gressplenen.

Finn bedkanter hos jem & fix til lavpris

Uansett hvilken stil du ønsker å ha i hagen, kan du finne masse tilbehør til hagen her hos jem & fix. Vårt mål er å tilby deg markedets laveste priser, så sjekk ut utvalget her på siden eller ta turen innom din nærmeste jem & fix-butikk om du ønsker å oppgradere hagen eller uteplassen. Vi vokser stadig, så plutselig dukker det opp en butikk nær deg!