Vedkløyver & vedkappsag


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Flere kategorier

Spar på kreftene med en kraftig vedkløyver eller vedkappsag

Selv om det å kløyve ved på tradisjonelt vis kan være en sunn form for trening, kan det fort bli en litt monoton og fysisk krevende oppgave. Men er du eier av en peis, vedovn, bålpanne eller lignende, er dette noe du ikke slipper unna. En vedkløyver kan derfor være en god investering om du ofte fyrer opp i ovnen, og samtidig kan unnvære det kjedelige arbeidet med å hugge ved. Med en elektrisk vedkløyver kan du med minimal innsats nyte knitringen fra peisen og holde varmen i hele vinter.
Du kan finne et stort utvalg av skogsredskaper her hos jem & fix, og robuste vedkløyvere er en del av det sortimentet. I tillegg trenger du kanskje en kraftig vedkappsag som drastisk kan forenkle kappingen av veden? Eller er du ute etter en ny øks for å hugge ved på den gode, gammeldagse måten? Ja, da kan du finne vårt utvalg av økser her.

Hvilken vedkløyver skal du velge?

Våre vedkløyvere er ulike i både størrelse og kraft, slik at du kan finne den som passer best til ditt behov. Hva med en kraftig elektrisk vedkløyver med stativ som enkelt og raskt kan kløyve veden din? Stativet gjør at du kan stå oppreist og sørger dermed for god arbeidshøyde, som både gjør kløyvingen tryggere, men også mer behagelig. Om du heller foretrekker en elektrisk vedkløyver til mindre krevende kløyveoppgaver, har vi også det.
Har du en større hyttetomt eller lignende der du hugger din egen ved, da har du kanskje bruk for ny motorsag for å holde tradisjonen ved like?

Har du husket sikkerhetsutstyr?

Her hos jem & fix setter vi alltid sikkerheten først. Derfor vil vi oppfordre deg til å finne frem arbeidshanskene, hørselsvern, vernebriller og gjerne også vernesko om du har, før du starter vedkløyveren, for sikkerhetens skyld. Du kan også finne vernesko og annet verneutstyr dersom du mangler det. Det kan i tillegg være lurt å sjekke at veden du skal kløyve er fri for spiker og andre fremmedlegemer, slik at du unngår farlige situasjoner og skader på både vedkløyveren og deg som skal utføre arbeidet.

Kjøp elektriske vedkløyvere og vedkappsager til lavpris hos jem & fix

Hos oss kan du finne et stort utvalg av skogsredskaper, så om du vil hoppe over slitet og gå direkte til den lune og hyggelige peisstemningen, kan du la vedkløyveren ta over det arbeidet med å hugge ved. Kjøp både vedkløyver og vedkappsag til vinteren her på siden, eller ta turen innom din lokale jem & fix butikk om du foretrekker å se varene før du eventuelt kjøper.