Tilbehør til bord


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tilbehør til bord

Når du kjøper en ny benkeplate til kjøkkenet, må du ta stilling til om du må også vil ha en bakkantlist eller lignende som avslutning, for eksempel å beskytte benkeplaten. På denne siden kan du finne et stort utvalg av tilbehør til den nye benkeplaten din til lave priser.

Her finner du flere ulike typer bånd, lister, etc., som passer de fleste benkeplater. Du kan fullende benkeplaten din med flotte kanter ved å sette på kantebånd på sidene av bordplaten. Kantebånd får i flere farger, så du finner det båndet som passer til din benkeplate. Har du fått en ny benkeplate på kjøkkenet får du også få den flotteste finishen mellom bordplaten og veggen med en bakkantlist. Våre bakkantlister fås også i flere forskjellige farger, så du kan få en som passer til den benkeplaten du har.

På denne siden finner du også tilbehør som hjørneskjøtelister som kan gi en fin skjøt av benkeplater, som samtidig beskytter mot fukt og skitt ned i selve skjøten. Våre tilbehør til benkeplater er også enkle å montere og sette sammen og kan kjøpes til lave priser. Finne typen tilbehør til benkeplaten din som du savner, i vårt utvalg her på siden, eller stikk innom din nærmeste jem & fix.