Tau & snorer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tau og snorer til lave priser

Trenger du en ny tøysnor for når vaskeri skal henges ut til tørk? Eller er du ute etter noe sterkt tau eller snor til å binde materialer eller avfall fast på tilhengeren. Så ta en titt på de mange varene på denne siden der vi har samlet vårt store utvalg av tau og snorer til bruk i mange ulike situasjoner. Tau og snorer fås i mange forskjellige utgaver, og alt avhengig av hva du trenger det til er det forskjellige typer å velge mellom. Er det vasken som trenger en ny snor å henge på bør du velge en snor i polypropylen. Det er et materiale som ikke er suger vann og er derfor svært godt egnet for utendørsbruk.

Er du på jakt etter en snor eller tau til tilhengeren, kan du også bruke et produkt i polypropylen. Denne typen snor fås i flere forskjellige tykkelser og lengder, og er også egnet for fastspenning av lette objekter. Er du ute etter en litt mer robust snor til tilhengeren kan du med fordel velge en spennerem. Den har en høy strekkstyrke og sikrer at hageavfall, møbler eller byggematerialer ikke glir av tilhengeren under transport, selv ved høy fart.

I jem & fix har vi også snorer og tau til ulike gjør-det-selv-prosjekter: derfor finner du også murersnor og fugesnorer på side her.