Rive


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

River til alle oppgaver

Hagearbeid kan være hardt arbeid, men når du bruker de riktige verktøyene for oppgaven, er det vanligvis mye enklere og raskere. Enhver hageeier bør derfor ha minst en god rive som en vanlig del av toppmodell blant hageredskaper. Avhengig av sesongen og oppgaven det er for forskjellige river du kan bruke. Om høsten, når døde blader dekker hver kvadratcentimeter av hagen, er en løvrive det mest effektive redskapet til å samle opp bladene. Og når plenen nettopp er slått er en plenrive ideell når kuttet gress skal samles opp.

Kjemper du en hard kamp mot ugress, derimot, er det en ganske klassisk trerive som er din beste venn. I jem & fix´store utvalg av river til hagearbeid finner du mange forskjellige typer av river, så uansett hvilken oppgave du står overfor, kan vi hjelpe deg med den rette riven.

I vårt utvalg vil du finne, blant annet, løvrive, trerive, fugerens og skuffejern og leter du etter en rive som gir en god arbeidsstilling er Fiskars' river utført i en ergonomisk utforming som tillater en hensiktsmesig arbeidsstilling. Se utvalget av gode og billige river på siden her - så du kan raskt få noe å rive i!