Reoler & romdelere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Reoler & romdelere til hjemmet

Har du behov for en ny reol til stuen eller kanskje litt oppbevaringsplass i entreen? Hos jem & fix har vi et variert utvalg av billige reoler, bokhyller og rommet romdelere som du kan se her på siden. Så hvis er du ute etter en praktisk og rimelig reol, kan du trygt se videre her.

I vårt utvalg finner du blant annet en smart reol med praktiske kurver som gir ekstra plass, og som du kan gjemme bort rotet i. Denne typen reol kan være ideell for eksempel på gangen eller på badet, der vi har ofte mange småting. Vi har også et stort utvalg av billige romdelere i ulike mål. Romdelere er veldig praktiske, og gir deg mange nye innredningsmuligheter, som de blant annet kan brukes som skillevegger slik at du kan innrede et kontor i et hjørne av stuen.

Du vil også finne et utvalg av flotte og billig bokhyller, som lar deg " design" ditt eget personlige reolsystem. I tillegg kan du få flotte og funksjonelle benker med lagerplass under, som er praktiske i entreen til oppbevaring av hansker, skjerf, etc. Du kan også få en funksjonell reol til oppbevaring av sko. Sjekk ut vårt utvalg av reoler, romdelere, etc. og få inspirasjon for smart oppbevaring i hjemmet.