Vi vokser fortsatt – men ikke på lavprisen

18. juni 2024

Vi feirer 212 butikker i Skandinavia, og kan stolt si at selv om vi vokser på antall butikker, har vi stadig samme lavpris – og det beviser vi nok en gang ved å vinne tittelen Danmarks billigste byggemarked.

Siden den første jem & fix åpnet dørene i 1988, har det gått sterkt. Vi åpnet med en klar ambisjon om å være Danmarks beste lavprisbyggmarked, og nå kan vi feire at det er 212 jem & fix-butikker fordelt på tre land – Danmark, Norge og Sverige.

Lokal lavpris

Jo flere byggemarkeder vi har, jo tettere er vi på våre kunder, og derfor er alle butikkåpninger en del av vår strategiske plan om å være lokalt forankret.

Samtidig som vi åpner nye butikker har vi alltid fokus på å ha markedets laveste priser. Vi lover kundene våre at de får den beste prisen når de handler hos jem & fix, derfor er vi også glade for at prissammenligningstjenesten PriceRunner for 8. gang på rad har kåret oss til Danmarks billigste byggemarked. 

Vi drømmer stort, og vi mener fortsatt at det er plass til enda flere butikker med byggematerialer til lavpris.

Om jem & fix

Byggevarekjeden jem & fix er et 100 % dansk, familieeid selskap med lavpris som kjerneverdi.

Våre 212 selvbetjente butikker er innredet etter samme prinsipper og med synlig skilting, så det er enkelt å handle. På jemogfix.no kan du sjekke lagerstatus og varens plassering hjemmefra, slik at du enkelt kan finne det du mangler. Vi kaller det hyggelig selvbetjening, og det er en av grunnene til at vi alltid kan tilby de laveste prisene.