Nye byggemarkeder i Halden, Mandal og Egersund

09. mai 2022

Det danske lavpris byggemarkedet jem & fix åpner i ytterligere tre norske byer: Halden, Mandal og Egersund. Gled deg til mandag 9. mai, hvor Danmarks billigste byggemarked slår dørene opp til nye og flotte butikker fylt til randen med byggematerialer til lavpris.

Åpning av ny jem & fix butikk i Norge med flag

Åpningsavisen gjelder hele åpningsuken, så kom innom mandag-lørdag, hvor vi holder åpent fra 8-20. Bemerk at vi har utvidet åpningstid i åpningsuken – normal åpningstid er mandag-lørdag fra 8-19.  

Alt til dine fix-det-selv-prosjekter

Vi er stolte av å åpne enda flere jem & fix-butikker i Norge, og hyllene bugner med byggematerialer, verktøy, maling, el- og vvs-artikler og mye mer.

I jem & fix elsker vi fix-det-selv-projekter, og når du handler byggematerialer hos jem & fix får du mye for lite, fordi alle våre produkter er lavpris. Så om du skal i gang med å anlegge en ny hagesti, rense terrassen eller lage et bålsted, så har jem & fix det du trenger. Trenger du tips og triks kan du finne flere fix-det-selv-filmer og trinn-for-trinn-guider med komplette materiallister på jemogfix.no. Her kan du også kjøpe varer i nettbutikken og sjekke lagerstatus og varenes plassering i din lokale butikk.  

Kjør inn, less på, betal, kjør ut

Våre butikker har drive-in, så du enkelt kan handle tunge og store varer direkte i bagasjerommet eller tilhengeren. Når du kommer til butikken trenger du bare å følge skiltingen.

Det er oppmerket hvor du kan parkere, så du kan lesse på varene dine. Det er også mulig å supplere med varer inne fra butikken da det er inngang til butikken fra utegården. Når du har handlet ferdig, registreres dine varer av en medarbeider så de er klare til betaling ved kassen i utegården.

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpriskonsept, og kjernen i konseptet er det vi kaller for ”hyggelig selvbetjening”.

- jem & fix er selvbetjeningsbutikker, og det er derfor vi kan holde prisene lave. Vi gjør det enkelt for deg som kunde å finne varene og betjene deg selv. På jemogfix.no kan du alltid sjekke lagerstatus og se varens plassering i din lokale butikk, som er innredet oversiktlig med synlig skilting. I tillegg har vi fjernet alle unødvendige kostnader så du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig, forklarer daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen.

Om jem & fix

Byggevarekjeden jem & fix er en 100 % dansk, familieeid virksomhet med lavpris som kjerneverdi. Vi er kåret til Danmarks billigste byggemarked flere år på rad av PriceRunner, bl.a. fordi vi kutter alle fordyrende kostnader for å sikre at kundene våre får den laveste prisen.

jem & fix har 124 butikker i Danmark, 57 butikker i Sverige og nå 11 butikker i Norge.