jem & fix er IGJEN kåret til Danmarks billigste byggemarked

03. juni 2024

PriceRunner har i mai 2024 kåret jem & fix til Danmarks billigste byggemarked.

2024 ble året hvor PriceRunner gjenopptok kåringen av Danmarks billigste byggemarked – og nok en gang med jem & fix som vinner!

Tilbake i 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 ble pristesten også gjennomført, og i alle år med jem & fix som vinner. På grunn av Corona har ikke testen vært utført siden, men i 2024 er PriceRunners store pristest altså tilbake – og igjen med jem & fix som vinner.

I jem & fix er vi enormt glade for og stolte over at vi nok en gang har blitt kåret til Danmarks billigste byggemarked, sier salgs- og innkjøpssjef i jem & fix Danmark, Peter Nyboe, og fortsetter:

Gjennom vårt konsept gir vi et løfte til våre kunder når de handler hos jem & fix, nemlig at de er sikre på å få de beste prisene på markedet. Så det er fantastisk at vi får bekreftet at vi er billigst av prissammenligningstjenester som Pricerunner, da de virkelig undersøker markedet grundig.

Våre ansatte går på jobb hver dag med ett mål for øye – og det er å sikre at gjør det selv-folket har tilgang på de billigste varene og byggematerialene til hjemmet, hagen og alle deres prosjekter.

Vi er svært bevisste på våre styrker og svakheter i jem & fix. Vi kan ikke konkurrere på størrelsen på sortimentet eller tilby rådgivning, men til gjengjeld er vi gode til å sette sammen et sesongrelevant varesortiment og sette den riktige prisen, avslutter Peter Nyboe.

Pricerunner - Danmarks billigste byggemarked 2024

Les Pricerunners pressemelding "Vinneren av Danmarks billigste byggemarked er funnet"