jem & fix åpner i Kongsberg

08. mai 2024

Mandag 13. mai slår lavprisbyggemarkedet jem & fix dørene opp på Skrubbmoen 1, Skollenborg. Åpningsfesten varer hele uken, hvor butikken har utvidet åpningstiden til 8-21.

Åpning av ny jem & fix butikk i Norge med flag

Butikken i Kongsberg blir nr. 15 av sitt slag i Norge fylt til randen med byggematerialer, verktøy, maling, el-artikler, hageartikler og mye mer. Åpningsavisen gjelder hele uken, med ekstraordinære åpningstider til kl. 21.00 hver dag.

 

Det er ikke tilfeldig at det er i Kongsberg det nå åpnes et nytt lavpris byggemarked. Byen har nemlig lenge vært i kikkerten, fordi jem & fix ser gode muligheter nettopp her.

 

- Vi har lenge sett på Kongsberg som en mulig by for å etablere en ny jem & fix-butikk. Nå oppstod muligheten i lokalene, hvor det også tidligere har blitt solgt byggevarer. Kongsberg er en driftig og god handelsby med et stort potential, forklarer daglig leder i Norge Kennet Foersom Iversen.

 

Butikksjef Lill Cathrin Engedal og hennes team står klar i de røde trøyene, og de gleder seg til å holde et brak av en åpningsfest for alle lokale fix det selv-folk, som gjerne vil gjøre en god handel.

 

- Vi ser frem til å ønske lokalbefolkningen velkommen. Vi har strukket oss langt og fylt hele butikken med masse varer til lave priser, så vi håper mange vil komme innom, sier butikksjefen.

 

Det har vært jobbet hardt i kulissene for å gjøre butikken klar, så innbyggere i Kongsberg og omegn kan komme til åpningsfest.

 

- Vi gleder oss til å vise frem vår nye og flotte butikk i Kongsberg, som håndverkere, montører og ansatte har kjempet for å få klar. Ut over de lokale nyansatte i Kongsberg-butikken, har det også vært massiv hjelp fra andre norske jem & fix-butikker her i etableringsfasen, forteller Kennet Foersom Iversen.

 

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpriskonsept, og kjernen i konseptet er ”hyggelig selvbetjening”.

 

- jem & fix er selvbetjeningsbutikker, og det er derfor vi kan holde prisene lave. Vi gjør det enkelt for deg å finne varene og betjene deg selv. På jemogfix.no kan du alltid sjekke lagerstatus og se varenes plassering i din lokale butikk, som er innredet oversiktlig med synlig skilting. Vi har også fjernet alle unødvendige kostnader slik at du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig, forklarer Kennet Foersom Iversen.

 

jem & fix har 127 butikker i Danmark, 67 butikker i Sverige og nå 15 butikker i Norge.

 

Kontakt

For ytterligere informasjon kan du kontakte daglig leder i Norge Kennet Foersom Iversen på 0047 408 21 751.