En milepæl: 200 jem & fix-butikker i Skandinavia28. april 2023

Da den første jem & fix-butikken åpnet dørene i 1988, var det med en klar ambisjon om å være Danmarks beste lavprisbyggemarked. Det nye lavpriskonseptet skulle ta over Danmark, og det ble drømt stort.

Parallelt med ekspansjonen i Danmark har kjeden etablert seg i Sverige og Norge, og i Norge har reisen bare så vidt begynt.

- Vi er på en fantastisk reise med jem & fix, og nå runder kjeden 200 butikker i Skandinavia og i alt 2600 medarbeidere. Vi fortsetter å drømme stort, og derfor er det også en klar ambisjon om å åpne enda flere butikker. Spesielt i Norge og Sverige er det mulighet for langt flere butikker, sier Kennet Foersom Iversen, daglig leder i jem & fix Norge.

I Sverige åpnet de første jem & fix-butikkene i 2005, og i 2018 ble det Norges tur.

De 200 butikkene fordeler seg på de tre landene med 126 i Danmark, 63 i Sverige og 11 i Norge.

Dyktige medarbeidere driver konseptet

Å drive en kjede med byggemarkeder krever dyktige medarbeidere som kan drive suksesskonseptet i alle tre landene.

- En virksomhet i vekst krever ansatte i vekst, og våre dyktige medarbeidere er den viktigste ingrediensen i oppskriften på å lage en byggemarkedskjede med et konsept som fungerer i både Danmark, Norge og Sverige, avslutter Kennet Foersom Iversen.

Om jem & fix

Byggemarkedskjeden jem & fix er en 100 % dansk, familieeid virksomhet med lavpris som kjerneverdi.

Våre 200 selvbetjeningsbutikker er innredet likt og med synlig skilting, så det er enkelt å handle. På jemogfix.no kan du sjekke lagerstatus og varens plassering hjemmefra, slik at du enkelt kan finne det du trenger. Vi kaller det hyggelig selvbetjening, og det er en av grunnene til at vi alltid kan tilby de laveste prisene.

Kontakt

For ytterligere informasjon kan du kontakte daglig leder i Norge Kennet Foersom Iversen på 0047 408 11 999.

Del denne siden: