Nå åpner Danmarks billigste byggemarked i Norge

23. mai 2018

Konkurransen i byggmarkedet tilspisser seg når danske Jem & fix åpner hele fire butikker på det norske markedet. Utfordreren, med over 30 års erfaring er spesielt kjent for sine lave priser og unike konsept. Fredag 25. mai inntar butikkjeden Norge med storslåtte åpninger i Eidsvoll, Elverum, Fredrikstad og Larvik. Kjeden har ambisjon om åpne hele 30-50 butikker i løpet av de neste fem årene.

Grafikk fra Pricerunner 2018

Butikkjeden har i dag 118 butikker i Danmark og 45 i Sverige. Jem & fix har et bredt vareutvalg, alt fra byggematerialer, til det du trenger for å fikse i hus, hjem og hage. Selv om byggematerialer er deres største varegruppe, passer butikken til alle som skal fixe små eller store prosjekter i sin bolig eller hage.

Butikkene i Eidsvoll, Elverum og Fredrikstad er på 1200 m2 innvendig og har i tillegg en 1200 m2 utegård med drive-in. Her finner du alt fra ferdigblandet maling og el-verktøy, til sesongprodukter som grill og hagemøbler. Butikken i Larvik er Nordens største og tilbyr hele 1700 m2 inne i tillegg til den 1200 m2 uteplassen.

 

Lavpris og hyggelig selvbetjening

Jem & fix er en godt kjent dansk lavpris byggevarekjede, som faktisk er kåret til Danmarks billigste byggemarked fem år på rad av den danske prissammenligningstjenesten PriceRunner. En av årsakene til at butikkjeden kan sikre lave priser, er at butikkene belager seg på hyggelig og enkel selvbetjening.

Henning Johansen, fersk markedssjef i jem & fix Norge forklarer at hyggelig selvbetjening går ut på at du som kunde selv finner varene du ønsker deg. - Vi tilbyr ikke rådgivning, men til gjengjeld har vi alltid lave priser, sier han og legger til; - vi er til for forbrukerkundene, og vil ikke ha noen form for rabattordning eller lignende, bare samme lave priser til alle.

-Dette suksessfulle danske konseptet tester vi nå ut i hele fire byer i Norge; Larvik, Fredrikstad, Elverum og Eidsvoll. Butikkene og beliggenhetene er valgt ut fra et ønske om å teste etablering i byer av ulik størrelse, samt med ulik konkurransesituasjon. Hvis alt går etter planen, noe vi tror, så har vi et ønske om 30 - 50 butikker i Norge i løpet av de neste årene, men vi trenger en fornuftig test i noen utvalgte byer først, fortsetter Johansen.

Henning Johansen, markedssjef jem & fix Norge

 

Norgessjef Kenneth Foersom Iversen bekrefter at 30 - 50 butikker er målet for de første 5 årene, og gleder seg over det store engasjementet blant de nye norske kollegene.

–Det er et fantastisk team, og jeg tar av meg hatten for deres kamplyst og ønske om å være med på å starte jem & fix i et nytt marked. Det er bare god stemning og stor vilje til å gi Danmarks billigste byggemarked en god start i Norge. Vi er alle 100 prosent klare til å gi innbyggerne på Eidsvoll en varm velkomst i den nye jem & fix-butikken.

Kenneth Foersom Iversen, Norgessjef jem & fix

For ytterligere informasjon kontakt:

Norgessjef Kennet Foersom Iversen +45 40 20 19 02

 

Om jem & fix

jem & fix er en solid dansk lavpris byggevarekjede, med visjonen om å bli Skandinavias største. Virksomheten er familieeid og åpner i mai fire butikker i Norge. Fra før har kjeden 118 butikker i Danmark og 45 i Sverige. Samlet består kjeden av over 2 000 medarbeidere. Hvor 25 er ansatt i Norge fordelt på våre fire nyåpnede butikker i Larvik, Fredrikstad, Eidsvoll og Elverum, samt vårt hovedkontor på Lysaker.

Som et lavpris byggemarked er vårt kjernefokus å tilby markedets laveste priser. Vi er kåret til Danmarks billigste byggemarkedet for femte året på rad av Pricerunner, blant annet fordi vi fjerner alle fordyrende omkostninger for å sikre deg som kunden den laveste prisen. Pricerunner er en dansk prissammenligningstjeneste tilsvarende Prisjakt. Også i Norge er vår målsetting å tilby markedets laveste priser.

Jem & fix sin største varegruppe er byggevarer. Andre varegrupper er maling, verktøy, elektriske artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid, hage, bil- og sykkeltilbehør. Les mer på www.jemfix.no eller www.jemogfix.dk.

 

Les mer om åpningsfestet:    Fredriksstad Blad