Nilfisk Roof Cleaner takrenser for høytrykkspyler

Varenr.: 9030396

Nilfisk Roof Cleaner takrenser for høytrykkspyler

Varenr.: 9030396
  • Nilfisk Roof Cleaner takrenser for å rengjøre taket mens du står på bakken
  • Takrenseren er utstyrt med en teleskopstang som kan rekke opp til 4,2 meter
  • Brukes sammen med Takrensemiddel (varenr. 9030397), og takrenseren har en justerbar kjemiddosering
  • Med munnstykke for å sprøyte rengjøringsmiddelet over taket, og munnstykket kan spraye 11 meter, noe som gir deg en rekkevidde på opptil 15 meter
  • Passer for alle Nilfisk høytrykksspyler
1429.00

Varebeskrivelse

Nilfisk Roof Cleaner takrenser for høytrykkspyler

Nilfisk Roof Cleaner er en takrenser som brukes sammen med din Nilfisk høytrykksrenser for å rengjøre taket mens du holder begge bena på bakken. Takrenseren har en teleskopstang som kan rekke opptil 4,2 meter, og munnstykket kan spraye opptil 11 meter, noe som gir deg en rekkevidde på opptil 15 meter.

Takrenseren har justerbar kjemidosering, slik at vannet automatisk blir blandet med takrenseren, og her anbefales Takrensemiddel (varenr. 9030397). Løsningen blir lagt ut over taket via trykket fra høytrykksrenseren, og etter en periode hvor midlet har fått jobbe med vær og vind, vil beleggene på taket forsvinne. Behandlingen gjentas etter behov.

Takrenseren har et Click & Clean-tilbehørssystem, så det er raskt og enkelt å bytte tilbehør. Det er en dyse som kan justeres i forskjellige vinkler på opptil 45 °, slik at du kan gå inn i hjørner og kroker på taket.

Takrenseren passer til alle Nilfisk høytrykkspylere.
Nilfisk logo

Spesifikasjoner

Type Verdi
Merke Nilfisk
Type Takrenser