Kullgrill & briketter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Kullgrill & briketter

Kullgrillen har lenge vært den foretrukne grill, som mange forbinder med ekte grilling. Det er nå heller ikke noe så stemningsfullt som duften av en kullgrill, som langsomt starter opp. Kullgrillen fås i flere varianter og størrelser fra en nesten ikoniske kulegrillen til den store fatgrillen som er ideell til de store grillfestene.

Kullgrillen bruker briketter eller grillkull, og avhengig av om du skal grille direkte eller indirekte er det forskjellig hva som er det beste å bruke. Kull er best egnet til den direkte grillmetoden (pølser, biffer, grillspyd, etc.), og briketter er best for indirekte grilling, for eksempel. steker, hele kyllinger og andre matvarer som skal steke i mer enn 20 min.

Kullgrill - den autentiske grillopplevelsen

Med en kullgrill er du sikker på å ha den helt ekte grillopplevelsen med lukten av briketter eller grillkull eller den ettertraktede røkte smaken til biffer og grillpølser. I motsetning til gassgrillen, som er klar til bruk med det samme trenger kullgrillen litt tid for å bli klar. På den annen side, holder den virkelig godt på varmen, og hvis du velger en fatgrill eller kulegrill med stor diameter kan du grille stort sett hva som helst på en kullgrill. Det er også mulig å "jukse" litt, og bruke en grillstarter for å få i gang kullene med det samme. Men uansett graden av tålmodighet skal sulten nok å komme så snart biffene treffer grillristen, og den karakteristiske duften av grill begynner å spre seg. Se utvalget her på siden og kjøpe din kullgrill i jem & fix