Koblinger & sprøytepistoler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Koblinger og sprøytepistoler for hagevanning

Skal hagen vannes er det ikke nok med en hageslange. Du trenger både koblinger og sprøytepistoler. Koblingene brukes til å montere hageslangen på kranen og til å montere sprøytepistolen. Det finnes ulike koblinger avhengig av hva du skal bruke dem til.

Krankoblingen brukes på selve vannkranen og på den settes en slangekobling der hageslange sitter. Slangekoblingene brukes også til å montere sprøytepistoler. Slangekoblingene fås med og uten aquastop. Aquastop betyr at når du fjerner tilbehøret som er montert på slangekoblingen så stenger den av vannet. Med andre ord, hvis du har en sprøyte pistol montert på en slangekobling med aquastop, og du vil bytte sprøytepistol, trenger du ikke å slå av vannet. Når du fjerner sprøytepistolen sørger slangekoblingen for å stoppe vannet. Slangekoblingene fås både og slik at de passer på alle hageslanger.

Med sprøytepistol kan du få en vannet hagen eller blomsterbedet enkelt og effektivt. Sprøytepistolen monteres på hageslangen med en kobling og og så er du klar til vanning. Sprøytepistolene fås i flere versjoner og med ulike funksjoner. Det er noen med flere strålemønstre slik at du kan lage en myk, diffus eller hard stråle. Koblinger og sprøytepistoler fås også hos jem & fix i en pakke, slik at du kan komme i gang umiddelbart.