Vi bytter julegaver t.o.m. 31. januar 2023 - husk å ta med kvitteringen. Les mer om bestilling/levering innen jul her.

Jul med jem & fix 2022

Gjett og vinn i vår adventskonkurranse | jem & fix

Adventskonkurranse

2. søndag i advent

I vår andre adventskonkurranse kan du vinne en pakke med verktøy fra Falke til en verdi av 4.398,- kr., så du kan få fixet noen prosjekter hjemme.

Gjør deg klar til jul med lys og pynt

Nå som det blir mørkere ute, er det koselig å pynte med lyskjeder og dekorative figurer. Det gir både deg og dine gjester en lys velkomst. Se vårt store utvalg av dekorasjoner og julebelysning som du kan bruke ute og inne.

Skap en fantastisk julestemning i hjemmet med nisser og julepynt. Pynt med fine koselige lykter, vinterlandsbyer og batteridrevne lys, som du ikke trenger å huske å slukke.

Det er når juletreet er pyntet, hele hjemmet er klart for jul.

  

Kjøp julegaver trygt hos oss, vi bytter t.o.m. 31. januar 2023 - husk å ta med kvitteringen

Profesjonell utendørs julebelysning med PRO lyskjeder

PRO lyskjeder fra jem & fix gir deg enda flere muligheter for en flott julebeslysning. PRO lyskjeder er den profesjonelle utgaven av julebelysning og de er modulbasert slik at de kan kobles sammen og forlenges etter eget ønske. Skal du dekorere et stort område er PRO lyskjeder derfor et godt valg. De settes enten sammen med t-stykke og 5-veisfordeler som du kan finne under Kabler og kontakter. PRO lyskjeder har en fleksibel og sterk gummikabel, som gir ekstra god holdbarhet og isolering.

I PRO serien finner du både lyskjeder, lysnett og lyskjeder med istapper, som du kan bruke for å skape den helt riktige julebelysningen.

  

Profi julebelysning fra jem & fix

Julesang Videofront Web

Hør julesangen her