Jul med jem & fix 2020

   

Gjør hjemmet ditt juleklart!

   

  

Finn den riktige utendørs julebelysningen for deg

Når julebelysning skal fixes, er det flere forskjellige typer av lyskjeder å velge mellom. Skal det være en vanlig lyskjede eller klyngelys? Du kan se de ulike lyskjedene vi har hos jem & fix og velge din rette utendørs julebelysning her.

Hos jem & fix er alle våre lyskjeder med LED-pærer som har et lavt strømforbruk og holder lengre enn lyskjeder med vanlige glødepærer.

Under utendørs lyskjeder finner du de helt tradisjonelle lyskjedene. Her sitter pærene med 10 cm mellomrom og de er velegnet i både trær, busker, langs huset og andre steder hvor du ønsker julebelysning. De fåes i forskjellige lengder og finnes også i fargede utgaver f.eks. multifarget. Lyskjedene finnes både til stikkontakt og batteridrevne.

   

Juletrekjeder er lyskjeder med små, hvite lys som likner små stearinlys. Har du et juletre stående ute er denne typen kjede velegnet til dette. På juletrekjedene sitter lysene med 50 cm mellomrom og det er klemmer på de små lysene for at det skal være enkelt å feste på treets greiner.
    

   

Lyskjeder med istapper er svært dekorative og de er velegnet på utheng, langs takrenner og andre steder hvor de kan henge ned. På lyskjeder med istapper er pærene plassert på snorer som henger ned i forskjellige lengder og skal gi inntrykk av at det er istapper som henger ned.
   

    

Lag din flaggstang om til et stort juletre med en flaggstandlyskjede. Flaggstanglyskjeden sette på flagglinen og heises opp, slik at flaggstangen likner et stort juletre. Den fåes i flere størrelser og den nederste del av flaggstanglyskjeden er uten pærer, så den kan justeres og dermed tilpasess den enkelte flaggstand. Derfor er det helt sikkert også en flaggstanglysskjede som passer din flaggstand.

    

Lysnettet er særlig velegnet til busker og mindre trær. Her sitter pærene i et nett som man kan legge ut over busken istedenfor å montere på buskens greiner.
  
  
  
 
  

   

Pærene i klyngelys er plassert i tette klynger i en "firecracker" stil. Pærene sitter tett, noe som gir en flott og markant beslyning. Bruk den f.eks. på gjerde eller rundt en dør og bruk det som et alternativ til en alminnelig lyskjede for å få mer lys.
  
  
  

    

Pynt med utendørs dekorasjonslys eller pyntetrær

    

Profesjonell utendørs julebelysning med PRO lyskjeder

PRO lyskjeder fra jem & fix gir deg enda flere muligheter for en flott julebeslysning. PRO lyskjeder er den profesjonelle utgaven av julebelysning og de er modulbasert slik at de kan kobles sammen og forlenges etter eget ønske. Skal du dekorere et stort område er PRO lyskjeder derfor et godt valg. De settes enten sammen med t-stykke og 5-veisfordeler som du kan finne under Kabler og kontakter. PRO lyskjeder har en fleksibel og sterk gummikabel, som gir ekstra god holdbarhet og isolering.

I PRO serien finner du både lyskjeder, lysnett og lyskjeder med istapper, som du kan bruke for å skape den helt riktige julebelysningen.

  

Profi julebelysning fra jem & fix