Hozelock slangetrommel til vegg 20 meter

Varenr.: 9001289

1 099,00/stk
  • Hozelock Auto Reel er en veggmontert slangetrommel, med en 20 meter lang hageslange på 11,7 mm
  • Slangetrommelen gjør det enkelt å trekke ut og rulle slangen etter bruk, uten at slangen knekker eller floker
  • Inkluderer tilkoblingsslange på 2 meter, veggbrakett, 1/2"og 3/4" hannkobling, munnstykke, slangekobling og stoppkobling
  • Den 20 meter lange hageslangen er fri for ftalater og tungmetaller
  • Kan dreies 180° slik at hageslangen kan trekkes i alle retninger fra veggen

Hozelock veggmontert slangetrommel med 20 m hageslange

Hozelock veggmontert slangetrommel med 20 meter hageslange på 11,7 mm for vanning i hagen. Hozelock Auto Reel kalles serien med slangetromler og gjør det enkelt å rulle opp slangen uten innsats, knekk i slangen eller floker. Du kan bare trekke ut nøyaktig lengden på slangen du trenger.

Etter bruk, trekker du en enkelt gang i slangen og den ruller automatisk. Slangetrommelen har en indre fjær som gjør det veldig enkelt å rulle inn slangen på trommelen. En låsemekanisme sørger for at slangen bare rulles tilbake når det er ønsket, og en sikkerhetslås gir ekstra beskyttelse mot at slangen rulles inn ved et uhell.
 

Munnstykke og koblinger inkludert

Slangetrommelen monteres på veggen med den medfølgende veggbraketten og kan dreies 180° slik at slangen kan trekkes i alle retninger fra veggen. Inkludert med slangetromlen er en 2 meter tilkoblingsslange som brukes mellom kranen og slangetromlen, krankobling på 1/2" og 3/4", munnstykke, slangekobling og stoppkobling slik at du kan komme i gang med hagevanning. Og selvfølgelig er det den 20 meter lange hageslangen med. Slangen er fri for ftalater og tungmetaller.
Hozelock Gardening logo.jpg