Fliser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Fliser i mange flotte variantene

Det blir mer og mer populært å legge fliser innendørs. Fliser er både flotte og praktiske, og samtidig kan de brukes i flere forskjellige rom i huset. For eksempel er flis svært godt egnet på bad, kjøkken og vaskerom og andre steder med stor gangtrafikk og hvor det lett kan bli skittent. Fliser er nemlig mer motstandsdyktig enn tregulv, og dessuten er de utrolig lette å rengjøre og krever nesten ikke vedlikehold. I tillegg kan fliser både monteres på gulv og vegg, noe som gir mange spennende muligheter til å sette ditt eget personlig preg på utseendet av boligen. I tillegg er fliser spesielt egnet i områder med gulvvarme, noe som også blir mer og mer vanlig.
 jem & fix finner du et stort og bredt utvalg av flotte og rimelige fliser. Vårt utvalg omfatter både mørkere og lysere nyanser samt kvadratiske og rektangulære fliser. 

Billige fliser til badet

Skal du legge nye fliser på badet finner du et stort og billig utvalg hos jem & fix. Før du velger hva slags fliser du skal pryde badet, er det noen ting som kan være verdt å vurdere. Er badet stort eller lite? Som utgangspunkt anbefales det å bruke små fliser til et lite rom og hvis det dreier seg om et stort rom, kan du med fordel velge store fliser. De store flisene egner seg ikke så godt til mindre områder av den enkle grunn at du lett kan ende opp med å måtte skjære dem til for mye. Her får du mer frihet med en mindre størrelse fliser. Små fliser er også lettere å skjære til når du for eksempel skal lage fall og hull til avløp. Omvendt er store, rektangulære fliser gode i et stort rom hvor de vil understreke den romslige følelsen. Det er også lurt å tenke nøye gjennom fargen på de nye flisene. Siden det er et større prosjekt å legge fliser, må du huske på at du må kunne holde ut å se på dem i mange år, så du ikke trenger å legge nye etter et par år. Det er derfor lurt å velge en mer eller mindre nøytral farge som du vet at du ikke blir lei av etter en kort periode.

I jem & fix har vi mange flotte fliser i nøytrale og enkle nyanser som ikke går av moten etter et par sesonger. Blant annet får du fliser med et flott fargespill i brune, beige og grå nyanser som egner deg for de fleste typer bad. Du kan også velge noen fliser med en lett struktur som gir rommet et moderne og enkelt utseende. Hvis du ønsker litt variasjon kan du velge å montere fliser på både gulv og vegger. Mange av flisene du finner i vårt sortiment kan monteres både på både gulv og vegger, og du kan kombinere flere typer fliser for et personlig uttrykk. For eksempel kan du legge en mindre størrelse av kvadratiske fliser som et bånd på veggen for å bryte rekken av store, rektangulære fliser. På den måten har du muligheten til helt selv å bestemme hvordan badet skal se ut.

Fliser som ser ut som tre

Det blir mer og mer populært å montere fliser som ser ut som tre. Flis som ser ut som tre kan brukes i alle rom i boligen og er både robust og lett å gjøre rene, noe som er en stor fordel sammenlignet med ekte tre som raskt kan bli slitt og skittent å se på. Derfor er denne typen fliser spesielt egnet i områder med mye trafikk eller i områder hvor det ofte forekommer skitt eller våte sko. Velger du fliser i tredekor får du noen fliser med et utrolig flott fargespill som holder seg pene i mange år. Mange av de flisene du kan finne i jem & fix sitt sortiment er i tillegg frostsikre slik at du også kan montere dem ute. Flis som ser ut som tre kan som sagt brukes i hele boligen, men egner seg særlig til kjøkken- og stuegulvet og andre store rom der det er fornuftig å legge en større type fliser. Du kan få fliser i tre-look i både mørke og lyse nyanser, så uansett hvilken stil som appellerer mest til deg vil du finne en flis med tredekor etter din smak.

Flotte og billige fliser i høy kvalitet

Alle våre fliser er laget i høy kvalitet og fås til jem & fix sitt vanlige lave priser. Det store utvalget av fliser i jem & fix består av mange utgaver i forskjellige nyanser og fargespill. Det er derfor rikelig anledning til å få inspirasjon til hvilke fliser du vil ha og hvilke fliser som passer din stil og ditt hjem. Vårt store utvalg på denne siden kan du også enkelt få oversikt over produktene i vårt sortiment og bestille varen du liker best online. Fliser er vanligvis utrolig enkle å gjøre rene, men det er likevel en god idé å velge rengjøringsmidler som er spesielt framstilt for rengjøring av fliser. Derfor finner du på side her også masser av tilbehør innenfor rengjøring og pleie til fliser, som for eksempel grunnrens, gulvpleie og impregneringsmiddel for pleie og vedlikehold av gulvene dine. Du finner også en flise- og lokkeskjærer til manuelt å skjære til flisene før du legger dem Utforsk vårt sortiment og få masse god inspirasjon til ditt nye flisleggingsprosjekt. Finn fliser til bad, kjøkken, etc. på siden her, og kjøp dem i en av våre jem & fix-butikker.