Belegningsstein Nordic grå

Varenr.: 9038189

5,85/stk 198,67 pr. m2
  • Belegningsstein
  • Farge: Grå
  • Mål: 5 x 14 x 21 cm
  • 34 stein pr. m²

Belegningsstein Nordic i grå

Klassisk grå belegningsstein som gi en rustikk og stilig følelse til garasjeinngangen eller ved terrassen. Steinene er også perfekte å legge ut som dekorasjon rundt hagen eller som en gangsti til lekehuset. Belegningsstein er en fin base for alle overflater i hagen, i tillegg krever det knapt vedlikehold da steinene lett holdes rene og fine ved bare å børste av eller skylle med vann innimellom. Steinene har dimensjonene 5 x 14 x 21 cm og forbruket er omtrent 34 steiner pr. kvm. Det er 350 steiner pr. pall. 

Steinlegging

Når man legger belegningsstein, er forarbeidet det viktigste for at sluttresultatet skal bli fint og bra. Når du legger belegningsstein, bør du alltid begynne med å markere ut overflaten der steinene skal ligge, på denne måten får du allerede en god oversikt over hvordan det vil se ut og hvordan steinene vil ligge. En god måte er å feste trepinner til bakken og trekke en snor mellom for å få en tydelig markering. Deretter graver du overflaten jevnt med en liten skråning fra huset for å avlede vann. Dekk så overflaten med deksel eller barkduk for å forhindre at ugress trenger gjennom flisene. Barkduken må dekkes med grus. I utgangspunktet legges finleggende grus over, som til slutt toppes med sand. Videre legger du steinene. Her er det viktig å huske å ikke legge steinene for tett. La det være et mellomrom som deretter fylles med fugemasse for å gi underlaget stabilitet. Pensle steinene slik at fugesanden blir jevnt spredt og deretter vann slik at den synker ned. Topp med et annet lag med fugesand og børst ut igjen for et jevnt, stabilt og pent resultat. 

Trafikklasse 

Steinene har trafikklasse CG, noe som betyr at de er egnet for gang- og sykkelveier med sporadiske lette kjøretøyer og for garasjeporter. 

 

Boke.jpg

Spesifikasjoner

Bredde 14 cm
Lengde 21 cm
Antall pr. m2 34 stk.
Høyde/tykkelse 5 cm
Type Beleggningsstein
Farge Grå
Modell Nordic grå