Bålpanner & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Bålpanne - forleng utesesongen

Leter du etter et hyggelig alternativ til den klassiske grillen? Ja, da kan en bålpanne være noe for deg. Med en bålpanne kan du nemlig lage den perfekte bålplassen hjemme i hagen eller på hytta, og skape unike opplevelser med de du er glad i, både sommer som vinter. Lag middagen ute, eller grill pølser, marshmallows, kanelsnurrer eller det klassiske pinnebrødet for å få en smak av friluftslivet når og hvor du selv ønsker.

Her hos jem & fix finner du ulike bålpanner med et stort utvalg av nyttig tilbehør, til lavpris naturligvis.

Trygg plassering av bålpannen

En bålpanne kan du plassere der du selv vil i hagen, i motsetning til en bålplass som har en fast plassering. Vurder derfor hvor i hagen den egner seg best, både med tanke på sikkerhet, og hvor i hagen det er hyggelig å sitte.

Fordelen med en bålpanne er at ildstedet flyttes opp fra bakken, og vil dermed være tryggere enn et vanlig bål på bakken, og faren for at barn eller kjæledyr tråkker i bålet reduseres. Dette kan derfor være et tryggere alternativ. Men husk å alltid bruke sunn fornuft før du tenner på kullet eller vedkubbene. Sjekk gjerne regler for bål og bålplasser på forhånd da hver kommune har egne vedtekter for når og hvor det er tillatt med åpen ild. Dette gjelder også på privat eiendom. En grei tommelfingerregel er at bålpannen alltid bør stå på et fast og stabilt underlag av stein eller annet brannsikkert materiale, med god avstand til husvegger, nabohus, trær, busker og annet brennbart materiale. Når man tenner opp et bål eller en grill er man selv ansvarlig for at dette foregår på en trygg måte, og at bålet slukkes helt når man er ferdig for kvelden. 

Det ene utelukker likevel ikke det andre, og de kan enkelt kombineres ved å lage en hyggelig bålplass med en bålpanne i midten. Dersom du ønsker å finne ut hvordan du kan bygge ditt eget bålsted, kan du sjekke ut videoen som viser deg hvordan du steg for steg bygger en bålplass.

Bålpanner i støpejern og stål

For å få mest glede av din nye bålpanne gjelder det å velge en som passer ditt behov. Her er en kort guide til hva som kan være lurt å tenke over.

Trenger du en stor bålpanne med plass til at hele familien kan grille pølser, eller kanskje lage en smakfull bålpannepizza? Størrelse, materiale, hvor mange som skal være rundt bålet, samt uteområdet du har til rådighet kan være avgjørende for valget. Bålpanner kan være laget av mange materialer, men støpejernspanner og panner laget av stål er blant de mest populære. Støpejern er et hardført materiale som står stabilt selv i kraftig vind og vær. I tillegg kan det lett vedlikeholdes, og det er et materiale som vil få en flott patina med årene. Planlegger du å lage mat på bålet vil en bålpanne med rist være et godt alternativ til en vanlig grill, og blir en slags forlengelse av kjøkkenet ditt. Bålpanner fås med stativ i ulike former, som sørger for at pannen står støtt. I vårt sortiment kan du blant annet finne:

• Med stativ eller ramme - et diskré alternativ som tar lite plass
• Med tripodstativ som kan holde både panne og rist – som gjør at du lettere kan kontrollere varme og høyde, samt rotasjon av rist og annet tilbehør

Praktisk tilbehør til matlaging utendørs

De siste årene har matlaging på bål blitt stadig mer populært, og utvalget av tilbehør har også vokst. Grillspyd til pølser og pinnebrød, gryter til popcorn, jern til vafler og pannekakepanner er noe av tilbehøret du kan finne her på siden. Vi har også et bredt utvalg av grilltilbehør om du f.eks. er ute etter en pizzaspade, grillhanske, eller en lighter til opptenning. Med riktig tilbehør blir det både morsommere og mer lettvint å lage mat på bålet, og tiden utendørs kan nytes med dine kjære med deilig mat og knitrende varme fra bålet. For å få laget mat utendørs trenger du naturligvis enten grillkull eller ved. Foretrekker du effekten og den stemningsfulle lukten av bjørkeved, kan du også ta en kikk på vårt utvalg av ved og brensel.

Kjøp til lavpris hos jem & fix

Du kan finne din nye bålpanne og tilbehør her hos jem & fix. På denne siden kan du se vårt nåværende utvalg og kjøpe en bålpanne til lavpris, slik at du er klar til å lage bål i hagen når anledningen byr seg. Vi har også materialene du trenger om du ønsker å bygge en hyggelig bålplass selv. Kjøp her på nett, eller ta gjerne turen innom din lokale jem & fix butikk.