Nye byggemarkeder i Haugesund & Karmøy

04. mai 2023

Det danske lavpris byggemarkedet jem & fix åpner i ytterligere to norske byer: Haugesund og Karmøy. Gled deg til mandag 8. mai, hvor jem & fix slår dørene opp til nye og flotte butikker fylt til randen med byggematerialer til lavpris.

Åpning av ny jem & fix butikk i Norge med flag

Åpningsavisen gjelder hele åpningsuken, så kom innom mandag-lørdag, hvor vi holder åpent fra 8-21. Bemerk at vi har utvidet åpningstid i åpningsuken – normal åpningstid er mandag-lørdag fra 8-19.  

Alt til dine fix-det-selv-prosjekter

Vi er stolte av å åpne enda flere jem & fix-butikker i Norge, og hyllene bugner med byggematerialer, verktøy, maling, el- og vvs-artikler og mye mer.

I jem & fix elsker vi fix-det-selv-projekter, og når du handler byggematerialer hos jem & fix får du mye for lite, fordi alle våre produkter er lavpris. Så om du skal i gang med å anlegge en ny hagesti, rense terrassen eller lage et bålsted, så har jem & fix det du trenger. Trenger du tips og triks kan du finne flere fix-det-selv-filmer og trinn-for-trinn-guider med komplette materiallister på jemogfix.no. Her kan du også kjøpe varer i nettbutikken og sjekke lagerstatus og varenes plassering i din lokale butikk.  

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpriskonsept, og kjernen i konseptet er det vi kaller for ”hyggelig selvbetjening”.

- jem & fix er selvbetjeningsbutikker, og det er derfor vi kan holde prisene lave. Vi gjør det enkelt for deg som kunde å finne varene og betjene deg selv. På jemogfix.no kan du alltid sjekke lagerstatus og se varens plassering i din lokale butikk, som er innredet oversiktlig med synlig skilting. I tillegg har vi fjernet alle unødvendige kostnader så du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig, forklarer daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen.