Juledekorasjoner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hyggelige juledekorasjoner

Har de gamle juledekorasjonene sett bedre dage? Kanskje har du bare hjemmelagede juledekorasjoner som i årenes løp er blitt produsert i ungenes barnehage. Hvis det er på tide med noen nye juledekorasjoner, kan du ta en nærmere titt på utvalget på siden her.

I denne kategorien har vi samlet vårt store utvalg av flotte og billige juledekorasjoner, slik at du raskt kan få fikset den rette julestemningen hjemme. Juledekorasjoner er et vidt begrep og i jem & fix har vi litt av alt: på denne siden finner du blant annet klistremerker med julemotiver til vinduet, stearinlys i høy kvalitet og med en lang brenntid, glitter juledekorasjoner, samt snømenn og nisser med LED-lys. Her finner du et stort utvalg av julepynt og juledekorasjoner til hjemmet.

Skap stemning med levende stearinlys eller de hyggelige snømennene med innebygd LED, og la barna pynte vinduene med fine klistremerker som kan brukes om og om igjen. I tillegg til juledekorasjoner har vi også alt annet du ellers måtte trenge for å skape den rette julestemningen i både hus og hage.