Åpningsfest i Hamar og Flekkefjord

07. mai 2021

Snart kommer det danske lavpris byggemarked jem & fix til Hamar og Flekkefjord. Gled deg til mandag 10.mai, hvor begge butikkene slår dørene opp til en ny og flott butikk fylt til randen med byggematerialer til lavpris.

Åpning av ny jem & fix butikk i Norge med flag

Alt til dine fix det selv-prosjekter

Vi er stolte av å åpne ytterlige to jem & fix butikker i Norge. Butikkene er fylt til randen med byggematerialer, verktøy, maling, EL- og VVS-artikler og mye mer.

I jem & fix elsker vi fix det selv-prosjekter, og når du handler byggematerialer i jem & fix, kan du komme langt for mindre da alle våre produkter er lavpris. Så om du skal i gang med å legge en ny sti i hagen, rense terrassen eller lage et bålsted, så har jem & fix det du skal bruke. Vet du ikke helt hvordan, kan du finne fix det selv-film og trinn for trinn guides med komplette materialelister på jemogfix.no.

Åpningsfest med lavpris

Åpningsavisen gjelder hele åpningsuken. Kom innom mandag-lørdag, hvor vi holder åpent fra 8-20. Merk at vi har utvidet våre åpningstider denne uken – normal åpningstid er mandag-lørdag fra 8-19.

På grunn av Corona situasjonen, er det fortsatt en del restriksjoner man skal ta hensyn til. Vi sørger for avstand og håndsprit, og overholder regjeringens anbefalinger ift. antall kunder i butikken. Pass derfor på hverandre og hold avstand – også i jem & fix.

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpriskonsept. Kjernen i konseptet er det vi kaller «hyggelig selvbetjening».

- jem & fix er selvbetjeningsbutikker, og det er nettopp derfor vi kan holde prisene lave. Vi gjør det lett for deg som kunde å finne varene og betjene deg selv. På jemogfix.no kan du alltid sjekke lagerstatus, og se varenes plassering i din lokale butikk. Det gjør det lett for deg å finne varene når du kommer til butikken. I tillegg har vi fjernet alle unødvendige omkostninger. Dette for at du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig, forklarer daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen.

Om jem & fix

Byggemarkedskjeden jem & fix er en 100% dansk familieeid virksomhet med lavpris som kjerneverdi. Vi er kåret som Danmarks billigste byggemarked i flere år av PriceRunner. Dette på grunn av at vi skjærer bort alle fordyrende omkostninger for å sikre våre kunder den laveste pris.

jem & fix har 124 butikker i Danmark, 50 butikker i Sverige, og nå 7 butikker i Norge.