jem & fix åpner i Bamble

26. mai 2023

Tirsdag 30. mai slår jem & fix i Bamble dørene opp på Langrønningen 1, Stathelle. Åpningsfesten varer hele uken, hvor butikken har utvidet åpningstiden til 8-20.

Åpning av ny jem & fix butikk i Norge med flag

Butikksjef Odin Gjerde og hans team står klare i de røde trøyene, og de ser frem til å ønske det lokale fix det selv-folket velkommen, og andre som gjerne vil gjøre en god handel.

- Vi gleder oss til å vise kundene deres nye butikk fylt til randen med byggematerialer, verktøy, maling, el- og VVS-artikler og mye mer. Og åpningsavisen gjelder jo hele uken, så alle er velkomne til å ta en tur innom, forteller butikksjefen.

Lavpris og hyggelig selvbetjening

jem & fix er kjent for sitt lavpriskonsept, og kjernen i konseptet er ”hyggelig selvbetjening”.

- jem & fix er selvbetjeningsbutikker, og det er derfor vi kan holde prisene lave. Vi gjør det enkelt for deg å finne varene og betjene deg selv. På jemogfix.no kan du alltid sjekke lagerstatus og se varenes plassering i din lokale butikk, som er innredet oversiktig med synlig skilting. Vi har også fjernet alle unødvendige kostnader slik at du ikke skal betale mer enn høyst nødvendig, forklarer daglig leder i Norge, Kennet Foersom Iversen.

jem & fix har 126 butikker i Danmark, 63 butikker i Sverige og nå 14 butikker i Norge.

Kontakt

For ytterligere informasjon kan du kontakte daglig leder i Norge Kennet Foersom Iversen på 0047 408 11 999 eller 0045 40201902.