Hagebord Havanna 90x90 cm i aluminium og nonwood

Varenr.: 9037906

Hagebord Havanna 90x90 cm i aluminium og nonwood

Varenr.: 9037906
  • Havanna hagebord måler 90 x 90 cm og har en høyde på 74 cm
  • Bordet er laget med ramme i svart aluminium og bordplaten er i svart nonwood
  • Vedlikeholdsfritt hagebord som kan kombineres med de andre bordene i Havana-serien
999.00

Varebeskrivelse

Hagebord Havanna på 90 x 90 cm

Hagebord modell Havanna med ramme i svart pulverlakkert aluminium, og bordplate av svart nonwood lameller. Lamellene er 6,5 cm brede og 1,3 cm høye. Bordet måler 90 x 90 cm og det er 74 cm høyt. Bordbeina måler 38 x 38 x 1 mm og har 2 justerbare skruer.

Bordet er velegnet som cafébord med både 2 eller 4 stoler til. Videre passer Havanna i størrelsen med de andre hagebordene i Havanna-serien, slik at du kan kombinere flere bord med hverandre etter behov.

Rust- og vedlikeholdsfrie materialer

Rammen er av pulverlakkert aluminium, som egner seg veldig godt til hagemøbler. Materialet er rust- og vedlikeholdsfritt og krever derfor bare vanlig rengjøring med såpevann. I tillegg er hagemøbler i aluminium veldig lette og derfor praktiske og enkle å flytte. Nonwood er et robust kunststoff med en flott trestruktur, som er slitesterkt og derfor egnet for hagemøbler. Materialet hverken sprekker eller revner og krever ikke kontinuerlig vedlikehold utover normal vask med såpevann. I tillegg er nonwood UV- og værbestandig. Hagemøbler produsert i dette materialet kan stå utendørs hele året i det skiftende norske været.

Hvis du vil ta ekstra vare på møblene dine, kan du dekke dem til med et trekk når de ikke er i bruk. Du finner vårt utvalg av trekk under hagetilbehør.

Sunlife_logo

Spesifikasjoner

Type Verdi
Dybde 90 cm
Bredde 90 cm
Type Hagebord
Materiale Nonwood
Farge Svart