Veggskinner & hylleknekter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Veggskinner & hylleknekter til holdbare priser

Vi har hylleknekter i alle avskygninger

Når du skal henge opp nye hyller er det lurt å vurdere hvilke hylleknekter du bruker. Det er ikke alle hylleknekter som passer like godt til alle typer hyller. I jem & fix har vi hylleknekter, hyllebærere og bordbærere i mange forskjellige kvaliteter og utforminger til lave priser. Mangler du hylleknekter til hyllene dine, så ta en titt på vårt store utvalg på denne siden.

Finn for eksempel multiknekter som kommer i forskjellige farger og størrelser, og som kan brukes til mange ulike formål. Du kan også finne sammenleggbare bordbærere som fås i svart og hvitt, og som er praktisk hvis du ikke har mye plass og må folde bordet ned når det ikke er i bruk.

I tillegg til hylleknekter finner du på denne siden også veggmonteringssett og veggskinner i ulike lengder. Dette er spesielt nyttig for rack-systemer, og kommer i flere utgaver og farger. Med veggskinner kan du enkelt henge opp hyller, selv om du har skrå vegger. Våre veggskinner og hylleknekter har forskjellige bæreevne, så det er viktig at du er klar over hva du vil bruke dem før du setter dem opp. Sjekk ut vårt stort og varierte utvalg av hylleknekter, hyllebærere og veggskinner på denne siden, eller besøk en av våre jem & fix-butikker.