Trampoliner & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Trampoliner til lek og moro i hagen

Hopping på trampoliner er en populær aktivitet for barn i alle aldre. Man kan ha det veldig gøy med en trampoline, i tillegg til at den bidrar til at barna får både frisk luft og mosjon. Det finnes flere forskjellige typer trampoliner, og man kan velge enten å grave den ned eller la den stå frittstående i hagen.

Fordeler ved nedgravde trampoliner

Fordelene med en nedgravd trampoline er at den ikke blåser av gårde ved neste storm, og den må heller ikke flyttes når du klipper gresset. Mange vil også synes at det ser penere ut at trampolinen ikke tar opp hele hagen, men står på nivå med bakken. Det er heller ikke mulig å velte den hvis barna hopper ujevnt på trampolinen. Det er enklere for barna å komme seg på trampolinen, men det betyr jo samtidig at de minste barna kan komme seg opp, noe som krever litt mer oppmerksomhet fra oss voksne.  

Velger du en nedgravd trampoline må du sørge for at hullet er dypt nok. Da trengs som regel ikke sikkerhetsnett heller.

Her hos jem & fix finner du trampoliner til nedgravning som er enkle å montere, slik at barna kommer i gang med hoppingen!

Fordeler ved frittstående trampoliner

En av de største fordelene med en frittstående trampoline er at den er enklere å montere. Du bør ha en stige opp til trampolinen som kan fjernes hvis man ikke ønsker at de minste barna skal klatre opp.

Velger du en frittstående trampoline til hagen er det en god ide å kjøpe et sikkerhetsnett, så barna ikke faller utenfor kanten.

Tilbehør til trampoliner

Det finnes en rekke tilbehør til trampoliner, som blant annet kantputer, telt og sikkerhetsnett. Kantputen er den myke kanten langs trampolinen. Den beskytter fjærene mot vær og vind, og sørger samtidig for at barna lander mykt hvis de hopper for langt ut mot kanten.

Kjøp din nye trampoline hos jem & fix

Hos jem & fix har vi trampoliner og diverse tilbehør. Med en trampoline i hagen er det mulighet for mange timer med moro for barn i alle aldre, og vil helt sikkert bli en kjempehit blant de minste. 

Kjøp din nye trampoline hos jem & fix i dag - til lavpris selvfølgelig.