Trampoliner & tilbehør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Trampoliner & tilbehør

Hopping på trampoliner er en populær aktivitet for barn i alle aldre. Man kan ha det veldig gøy med en  trampoline, og så bidrar den også til at barna får både frisk luft og mosjon. Det finnes flere forskellige typer trampoliner, og man kan velge enten å grave den ned eller la den stå frittstående i hagen.

Fordelen med nedgravde trampoliner

Fordelene ved nedgravde trampoliner er at den ikke blåser av gårde ved neste storm, og at den heller ikke skal flyttes når man slår gresset. Mange vil også synes at det ser penere ut at tramponene står plant med bakken. Det er heller ikke mulig å velte den hvis barna hopper ujevnt på trampolinen. Det er enklere for barna å komme seg på trampolinen, men det betyr jo samtidig at de minste barna kan gå på den, noe som krever litt mer oppmerksomhet fra oss voksne.  

Velger man en nedgravd trampoline må man sørge for at hullet er dypt nok. Da trenger man som regel ikke sikkerhetsnett heller.

Hos jem & fix finner du trampoliner til nedgravning som er enkle å montere, slik at barna kommer i gang med hoppingen!

Fordelen med frittstående tramponer

En av de største fordelene med en frittstående trampoline er at den er enklere å montere opp. Man bør ha en stige opp til trampolinen og kan fjerne den hvis man ikke ønsker de minste barna opp på den.

Velger man en frittstående trampoline til hagen er det en god ide å kjøpe et sikkerhetsnett med, så barna ikke faller utenfor kanten.

Tilbehør til trampoliner

Der finnes forskjellig tilbehør til trampoliner som kantpute og sikkerhetsnett. Kantputen er den bløte kanen langs hoppeduken på trampolinen, og den har flere funksjoner. Den beskytter fjærene mot vær og vind, og samtidig sørger den for at barna lander mykt hvis de hopper for langt ut til sidene. Den sørger også for at man ikke hopper på fjærene hvis man kommer for langt ut.  

Kjøp din trampoline hos jem & fix