The Original Scrub Daddy rengjøringssvamp

Varenr.: 9064151

The Original Scrub Daddy rengjøringssvamp

Varenr.: 9064151
  • Den originale Scrub Daddy rengjøringssvampen kan brukes til å skrubbe og tørke av
  • Perfekt til oppvasken og overflaterengjøring i hjemmet
  • FlexTexture® materialet er mykt og absorberende i varmt vann og fast i kaldt vann
  • Riper ikke opp glass, non-stick-belagte produkter, granitt, keramikk, tre eller rustfritt stål 
  • Kan skylles ren i varmt, rennende vann
  • Luktfri i opptil 8 uker
39.80

Varebeskrivelse

The Original Scrub Daddy rengjøringssvamp

Scrub Daddy America's Favorite Sponge!® er en allsidig og svært anvendelig rengjøringssvamp, som kan brukes til rengjøring av de fleste overflater - også overflater med skitt som er vanskelig å fjerne, som matrester på panner og ildfaste former.

Scrub Daddy er en ripefri, ergonomisk formet svamp laget av FlexTexture®, som du kan bruke på kjøkkenet til oppvask og tørking, samt andre rengjøringsoppgaver i hjemmet. 

En funksjonell, glad smiley-form

Scrub Daddy er en flat, rundt rengjøringssvamp i et ergonomisk design med tagger på den ene siden, hull i midten og en buet form nederst, som ligner en glad smiley. 

Smileyen er ikke kun til pynt. Hullene passer til fingrene, så du får et godt grep når du skal rengjøre bunnen av glass og lignende, hvor det vanskelig å komme til. Smileyen er buet, så den effektivt kan rengjøre begge sider av skjeer samtidig.

Myk i varmt vann og fast i kaldt vann

Svampen er laget av FlexTexture®, som endrer fasthet avhengig av vanntemperaturen. I varmt vann er den myk, komprimerbar og absorberende, og i kaldt vann er den fast, så den effektivt kan brukes til å skrubbe bort vanskelig skitt uten behov for å tilsette sterke rengjøringsmidler.

Ripefri rengjøring med Scrub Daddy

Svampen er fullstendig ripefri, så du trygt kan bruke den til rengjøring av glass, non-stick-belegg, granitt, keramikk, tre og rustfritt stål.

Tåler oppvaskmaskin

Når du er ferdig med å bruke Scrub Daddy, kan du skylle den ren under varmt, rennende vann eller vaske den i oppvaskmaskinen.

Luktfri i opptil 8 uker

FlexTexture® er et hurtigtørkende materiale, som tørker på under en time. Svampen er testet til å holde seg luktfri i opptil 8 uker.

Spesifikasjoner

Type Verdi
Innhold 1 stk.
Brukes til Oppvask
Merke Scrub Daddy
Type Svamp