Sykkelstativ


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Sykkelstativ til bilen

Et sykkelstativ er svært praktisk hvis dere skal på bilferien og dere ønsker å ha muligheten til å ta med sykler. Eller trenger du en sykkelholder når ungenes sykler skal transporteres? Med et sykkelstativ til bilen er det lett å ta syklene med når familien for eksempel skal på hytte eller på kjør-selv-ferie.

Et sykkelstativ for tilhengerfeste er utrolig lett å montere og med et sykkelstativ med lykteplate kan du også være sikker på å overholde lovens krav om at bilens nummerplate og lys må være synlig når du transporterer sykkelen din. I tillegg til et sykkelstativ kan du også se rekke andre tilbehør og ekstrautstyr til biler, sykler og fritid i jem & fix. Vi har alt som trengs til at både den to- og firhjulte er i topp form og klar til å ta deg med på nye eventyr. For eksempel vi har et stort utvalg av bilbatterier og pærer, samt lappeutstyr til sykkelen slik at du er forberedt om ulykken skulle være ute.

Trenger bilen eller sykkelen en overhaling, så vi har også et stort og billig sortiment av rengjørings- og poleringsmidler som skrubber og børste slik at både sykkelen og bilen kan bli pusset og polert til den store gullmedaljen.