Sykkelstativ


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Sykkelstativ til bilen

Et sykkelstativ er svært praktisk hvis dere skal på bilferie og ønsker å ha muligheten til å ta med syklene. Eller trenger du et sykkelstativ når ungenes sykler skal transporteres? Med et sykkelstativ til bilen er det lett å ta syklene med når familien for eksempel skal på hytta.

Et sykkelstativ for tilhengerfeste er utrolig lett å montere, og med et sykkelstativ med lykteplate kan du også være sikker på å overholde lovens krav om at bilens nummerplate og lys må være synlig når du transporterer sykkelen din. I tillegg til et sykkelstativ kan du også se rekke andre tilbehør og ekstrautstyr til biler, sykler og fritid i jem & fix. Her kan du finne alt du trenger til både to- og firehjulingen. For eksempel vi har et stort utvalg av bilbatterier og pærer, samt lappeutstyr til sykkelen slik at du er forberedt om ulykken skulle være ute.

Trenger bilen eller sykkelen en overhaling, så vi har også et stort og billig utvalg av rengjørings- og poleringsmidler som skrubber og børster slik at både sykkelen og bilen kan bli pusset og polert til den store gullmedaljen.