Stein- og pizzaovner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stein- og pizzaovner til hagen

Det er ikke noe bedre enn duften av en nystekt pizza og så selvlaget helt fra grunnen av i en ekte pizzaovn. Var det ikke noe med din egen pizzaovn i bakhagen eller på terrassen? Eller hva med en fin steinovn som både kan brukes til matlaging og til å gi varme på terrassen i kjølige sommerkvelder?

Bak de sprø pizzaene eller annet godt og opplev gleden ved å lage maten utendørs. I jem & fix har vi et stort utvalg av utendørs pizzaovner og steinovner som skaper stemning og hygge og som gir mange muligheter for spennende grilleksperimenter - og selvfølgelig masse pizzaspising.

Våre steinovner og pizzaovner i jem & fix fås i flere utgaver, for eksempel med eller uten skorstein, og du finner også et stort utvalg av tilbehør til stein- eller pizzaovnen din. Her kan du for eksempel få forskjellige overtrekk til pizzaovnen din, slik at du kan beskytte den mot vind og vær, eller en grillrist til steinovnen, slik at du kan lage deilig grillmat på de varme sommerkveldene. Se våre steinovner og pizzaovner i ulike størrelser og former, som gir et hyggelig uttrykk i hagen din, og som passer din stil og dine behov.