Sport & trening


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Maskiner og utstyr til sport & trening

Det blir mer og mer vanlig å bruke mye tid på sport og trening og på å holde kroppen i form. Men er du lei av å stå ned på treningsstudioet hver dag, og vil du gjerne unngå den dyre medlemskontingenten? Da kan du med fordel etablere ditt eget mini-treningsstudio og dyrke sport og trening hjemme. Det krever faktisk bare et raskt besøk hos jem & fix. Her hos oss finner du nemlig mange maskiner og annet utstyr til sport og trening. Vi har et stort utvalg av klassiske treningsapparater som cross trainer, romaskin og tredemølle - og selvfølgelig er alle produktene i høy kvalitet og til lave priser.

Leter du etter en treningssykkel kan du velge mellom en spinningsykkel eller en klassisk treningssykkel med 4, 5 eller kg. svinghul. Du finner også stunt-løpehjul og en jogger slik at du kan ta familiens yngste med deg på løpeturen. Så er du ute etter billig treningsutstyr til hjemmet ditt, finner du alt her.

I tillegg til billige treningsapparater finner du også et godt utvalg av ulikt fitness-utstyr som manualer, treningsmatte og hoppetau. Se det store utvalget på siden her.