Solvarmer Solarheater XP2 til basseng - Swim & Fun

Varenr.: 9037872

Solvarmer Solarheater XP2 til basseng - Swim & Fun

Varenr.: 9037872
  • Solvarmer Solarheater XP2 varmer opp til 7,5 m³ vann i bassenget
  • Det hjelper til med å øke temperaturen med 3-5°C avhengig av vannvolum, lufttemperatur og plassering
  • Passer for mindre plastbassenger/Fast Set/Quick Up Pools uansett merke og med pumpekapasitet på maks. 4000 liter i timen
  • Monteres etter filterpumpen, som pumper vann inn i solvarmeren som varmer vannet og deretter sender det tilbake i bassenget
  • Inkl. koblingsslange og for slangestørrelser på Ø32 og Ø38 cm
899.00

Varebeskrivelse

Solvarmer for basseng

Forleng badesesongen og øk temperaturen med denne Solarheater XP2 fra Swim & Fun. Solvarmeren plasseres der den får mest sol, og den monteres på filterpumpen og bassenget. Vann føres fra filterpumpen inn i solvarmeren, hvor den varmes opp og returneres til bassenget. Det bidrar til å øke temperaturen på vannet med 3-5°C, avhengig av vannmengde, lufttemperatur og plassering.

Det er enkelt å montere og installere og passer til mindre plastbassenger/Fast Set/Quick Up Pools uansett merke og med pumpekapasitet opp til maksimalt 4000 liter i timen. Det kan varme opp et hagebasseng med opptil 7,5 m³ vann. For slangestørrelser Ø 32 mm og Ø 38 mm.

Inkludert er en tilkoblingsslange som skal brukes fra filterpumpen til solvarmeren. For å lede vannet fra solvarmeren tilbake i bassenget, installerer du bassengslangen. Ikke bruk solvarmeren når det er frost, og det må tappes for vann før du pakker det.
Swim_Fun

Spesifikasjoner

Type Verdi
Type Tilbehør til basseng

Dokumentasjon