Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Rørskåler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Rørskåler i flere mål

I jem & fix har vi alt i artikler til VVS-arbeid og -installasjoner og på siden her kan du se vårt utvalg av billige rørskåler til beskyttelse og isolasjon av VVS-rør. Det er nemlig smart å isolere VVS-rørene med rørskåler da det både forhindrer frostsprenging og på samme tid holder rørskålene på varmen så du ikke risikerer at all varmen forsvinner i luften. Derfor kan du ved hjelp av rørskåler rundt rørene spare mange penger på strømregningen. Men du må huske at rørene må være helt dekket til for at besparelsen skal bli så stor som mulig, og derfor finner du i jem & fix' utvalg av rørskåler også isolasjonsbånd som kan brukes på steder der det er vanskelig å montere rørskåler

Med rørskåler skåner du altså både rørene og strømregningen og samtidig du bidra til å redusere CO2-utslippene. Det er derfor god grunn til å isolere rørene med rørskåler og med jem & fix' berømte lave priser kan du ikke bruke det som unnskyldning for ikke å få fikset rørene dine. Se det store utvalget av rørskåler i forskjellige størrelser her på siden.