Redskapsbod


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Redskapsbod til solide priser

Trenger du en redskapsbod til å oppbevare verktøy, hageredskaper og kanskje familiens sykler?
Få masse ekstra plass til oppbevaring med en redskapsbod som kan fungere som en hageskur, sykkelskur og redskapsbod i ett.

Hos jem & fix finner du et stort utvalg av solide, ferdiglagede redskapsboder i tre. Våre redskapsboder er i høy kvalitet og fås i forskjellige størrelser, så det er plass til både hageredskaper, verktøy, gressklipper og hva du ellers trenger for å holde hagen - bruksmulighetene er ihvertfall mange. Alle våre redskapsboder er laget i høy kvalitet, har plass til masser av oppbevaring fås til alltid lave priser. De fleste av våre redskapsboder er laget av massivt tre, men du kan også finne mindre versjoner laget av plast for oppbevaring av for eksempel hageredskaper og avfallsstativer. De store versjonene av redskapsbodene finnes også med to rom, slik at det er plass til oppbevaring av selv de store hagemaskinene.

Se hele vårt utvalg av redskapsboder og -skur på denne siden, hvis du mangler oppbevaringsplass for hageredskaper, sykler, gressklipper, mm. Du kan også besøke en av våre jem & fix-butikker og få inspirasjon til en ny, praktisk og solid redskapsbod til hagen din.