Park Life parkeringsskive titansølv

Varenr.: 9047176

Park Life parkeringsskive titansølv

Varenr.: 9047176
  • Park Life er en elektronisk parkeringsskive som hjelper deg å unngå parkeringsbøter
  • Den registrerer bilens bevegelser og stiller automatisk inn riktig parkeringstid når du parkerer bilen
  • Du trenger ikke å skifte batteri på Park Life - det innebygde batteriet varer hele parkeringsskiven sin levetid (min. 10 år)
  • Enkel å montere og installere, og limputer som følger med for å feste parkeringsskiven
  • Denne er i fargen titansølv
100.00

Varebeskrivelse

Park Life elektronisk parkeringsskive i titansølv

Park Life er en elektronisk parkeringsskive som hjelper deg med å unngå parkeringsbøter. Ved å registrere bilens bevegelser, stiller Park Life automatisk parkeringsplaten til riktig parkeringstid når du parkerer bilen. Den setter tiden til nærmeste kvarter etter ankomsttid, så du parkerer ved 13:00. 11:37, stiller den seg opp kl. 11:45.

Det er flere fordeler med å velge Park Life:
  • Du trenger aldri bytte batteri - Park Life er spesialutviklet med strømsparende komponenter, noe som betyr at Park Life varer hele livet. Du slipper å skifte batteri på Park Life, uansett værforhold og hvor mye du kjører i bilen. Batterilevetiden er min. 10 år.
  • Tydelige skjermer - Park Life har en tydelig skjerm både inne og ute. Ryggen er vinklet på den, noe som gjør det lettere å se sifrene inni.
  • Enkel betjening - På baksiden av Park Life er det en stor knapp som brukes til å aktivere skiven og stille inn klokkeslett og dato når du får den.
  • Enkel installasjon - det tar bare 10 minutter å installere og sette opp Park Life.

Park Life er designet av den danske designeren John Sebastian.

Det er alltid ditt ansvar å sjekke at parkeringsskiven er riktig satt, så sjekk den regelmessig for å se om tiden er inne. Den har en gjennomsnittlig nøyaktighet på +/- 2 min / 2. år. Parkeringsskiven er testet for å tåle temperaturer fra -20°C til + 75°C, og batteriet er et forseglet, ikke-utskiftbart litiumcellebatteri og har en levetid på min. 10 år. Skiven er laget av ABS og glass, og den måler 10 x 10 cm og er 1,5 cm høy/tykk. Den må festes til frontruten for å fungere, og det er limputer for å feste den.

Denne er i fargen titansølv.

Spesifikasjoner

Type Verdi
Type Parkeringsskive

Dokumentasjon